keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Näpertelyä ja somistamista

Oon taas intoutunu sommittelemaan kivoi kokonaisuuksia!

Ikeasta kun viimesimmäks sai tuon uuen lipaston olkkariin, tajusin par viikkoo sitte kokeilla sen pääle suurinta poronsarvea, mikä Lapin reissulla tuotii kotii. Vaatehuoneessa se on lymyilly, kun ei muualle oo saanu... Vaan ei enää! Nyt se pääsi lipaston päälle ja sen ympärille sommittelin sitten muit juttui :)


Tykkään tykkään! Purnukan ostin Taitolan joulumyyjäisistä, Niilo ehotti kahvipurujen laittamista sisään, jotta hiekkapuhallettu kuva näkyy paremmin. Sopii hienosti. :)

Expedit hyllyn päällä oli ennen poronsarvi ja nuo ruskeat kynttilänjalat. Nyt sitten laitoin Partyliten Majesteettinen -hurricane somisteen ja sen sisälle pieniä lasikiviä, pienen sarven ja viikinki laivan, minkä Niilo löysi kirppikseltä. Ja ledivalot on kiva lisä!Tämä yksinkertainen sommitelma on ollu jo ties kui kauan. Vuoden? Tykkään kuitenki hirmusesti. Niilo kehysti saamansa pyyn jalat, sopii hyvin sisustukseen, kun on poronsarvet kaverina ja värimaailmaan sopii myös.

Vaan kuinkas sitten kävikään yksi ilta, kun seikkailin pinterestin ihmeellisessä maailmassa?
Löysin sieltä kivan kuvan valosarjasta, missä oli paperista taiteltuja paperikuutioita. Ohjekin löytyi ja intouduin taittelemaan iteki! Heti en ois uskonu, että taittelisin 20kpl pieniä kuutioita. (En kuitekaa yhelt istumalt, yhtenä iltana tein 4kpl, toisena loput 16kpl. :D)
Aattelin joulukuuseen näitä, mutta päätinki laittaa lasipurkkiin lumihiutale koristeiden kanssa. Saas nähä puranko tämän sommitelman vai näpertelenkö uuet kuutiot toiseen led valosarjaan.

Yks päivä taisinki Niilolta kysyä, tykkääkö hää täst värimaailmast mitä meillä on. Eli siis, valkonen, harmaa, beige/ruskea, musta. Pari punaista länttiä löytyy kun on kärpässieni tuoli ja kranssi missä on punasia sydämmiä. Haheh :D Tai itseasias parista muustaki paikasta löytyy punasta..... Täytyy tutkia asiaa. Vois koota piene värikarta meiä sisustuksesta..
Laitampa mietintä myssyn alle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti