keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Voittajafiilis

AH! Voin huokaista helpotuksesta viimeinkin, mun viisaudehampaat poistetaan!
Oli kyllä pienosen työn ja tuskan takana...

Tänään oli aika yksityiselle hammaslääkärille, missä sit oli tarkotus jutella viisureitte poistosta jne. No, minähän hyvillä mielin sinne mänen aamulla eikä siin mitää.
Vaan eikös riemu revenny siin vaihees, kun tajuan sen hämmäslääkärin olevan SAMA, joka minut kääns takas tk:lle keskussairaalasta, kun ei suostunu poistaa niitä ja piti mennä paikkauttamaan viisaudehammas. Eipä hän minua ekana tainnu tunnistaa, mutta yhes vaihees sitte se kävi ilmi, että hänen vastaanotolla silloin kävin...

Jälleen näkemisen riemun jälkeen alkoikin melkone väittely siitä, poistetaanko minun viisurit vaiko ei. Moneen kertaan piti vääntää rautalangasta miksi tahdon ne pois ja hän taas perustelee minkä takia niitä ei tartteis ottaa pois. Minä selitin, että minulla uppoo rahat ientulehduksie hoitoon ja reikien paikkaamiseen, viisurit kun on vaikee pitää puhtaana muutenki ja hän oli samaa mieltä edes siitä asiasta. Ja selitin että näin nuorena ois parempi poistaa ne. Hän sepostaa, että purenta on hyvä ja reiäthän  on helppo paikata niiku tähä asti. Meinas oikeesti itku yhes vaihees tulla, mutta päätin pysyä lujana ja en antanu myöten. Sanoin, että minä haluan ne pois ja hän saa ne luvan ottaa pois. Eipä hän voinu vastaakaan siinä sitten väittää, kuten itsekin hän sanoi. No, sitten tuli puheeksi se poisto tilanne. Minä sanoin suoraan, että nukutuksessa. Hän halusi tietää, että miksi, onko mulla jotai pelkoja tms. kun ei paikallispuudutus käy. Minähän en hammaslääkäriä pelkää, en ota puuduketta koskaa ku reikiä on paikattu. Tokasin vaa, että minä haluan nukutuksen ja siitä en tingi. Ja vielä kaiken lisäks kun on se von Willebrand, ettei veri hyydy nii hyvi, niin mielummi nukutuksessa oon. Paremmi hallittavissa tilanne.

Sanotaanko, että loppu hyvi kaikki hyvi. Hän oli heti alkuu sitä mieltä, ettei tarvi poistaa, mutta minä pidin tällä kertaa kunnolla kiinni siitä että ne muute poistetaan. Kyllä hän yhes vaihees sanoi, ettei ala väittelemään enempää, kun näytän olevan päättäny asiasta jo.
Voitimpa sitte 6-0!

Nyttempä ootan puhelua siitä, millon ois aika poistolle! Par viikkoo elän jollai liemillä ja jäätelöllä sen jälkeen :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti