torstai 23. lokakuuta 2014

Golden, Golden, Golden

Muhun on iskenyt jonkin sortin kultakuume! En tiiä mistä se tuli, mutta alkoi vaan himottaa kultasen väriset korut ja yksityiskohdat. 

Ja pökköä pesään antoi sekin, että voitin kaulakorun arvonnassa, minkä suoritti Rose and Storm facebookissa muutama kuukaus sitten. Eka koru tuntui hukkuneen postiin, sain uuden ja kas kummaa kun se eka koru saapui jotai viikkoa myöhemmi sitten.. (odotin ekaa yli kuukauden) Mutta, ai että ma tykkaan tasta! Ite en oo raattinu hommata tämmöst ''isoa'' kaulakorua, mut arvonnasta ku voitti ni mikäs siinä! (sain valita siis kultasen tai hopeise värise korun, ja tämän yksilön joka lähetettiin entise tilalle sain valita iha ite)
Liekkö sitten himo kullan sävyyn se, että se sopii kivasti min hiuksiin? 

Vaan eihän tämä kultabuumi voinut rajoittua vain koruihin! Jollain fb kirppiksellä huomasin kengät, missä oli kultainen ketju jne. Ja jostain taas bongasin verkkokaupan mistä semmoset löytyy. Jeansi.fi:stä ne sitten löytyi, whii kun olin ilonen!
Onneks oli viel kokoja, arvoin 38 ja 39 välillä, onneks otin 39 niin mahtuu villasukka kans. En kyl tiiä onko mun jalka ylipäänsä kasvanu, kun oon ostana 39 ballerinoiki? No, son sivuseikka. Ihanat kenkulit sain ja vielä ilman postikuluja!

Kenkulit löytyy täältä


 Ja kuinka ollakkaan, kengät kun sain ja siitä ehkä viikko kaks, löysin kirppikseltä laukun jossa on kultaiset yksityiskohdat! Vastikää ostin isomman laukun, kun entine sanoi ihtesä irti vetoketjun takia. Se vaa ei loppuje lopuks ollukkaan niin käytännöllinen kun halusin. Mutta pyöräillessä töihin son hyvä ja reissui varten. Tämä kultakimpale on osoittautunut sopivammaksi arki/baari laukuksi. 

Huomasin laukun sisälapusta, että on H&M merkkinen. Yleensä tämmöset laukut maksaavat siel 20-40e (mitä ny kaupas oon nähnä), mutta tämä erittäin siisti kuntoinen yksilö maksoi kirpparilla 7e! Empä kauaa harkinnu, otanko vaiko en. :)Äiteen sanoin minust on tullu iha ku mein mummo. :D Bling bling!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti