sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kukkuluuruu...?

Ja niin on aikaa kulunut jälleen hirveästi viime kerrasta... Unholaan on jäänyt blogin päivittely tyystin.

Mutta mitäpä mulle kuuluu? No kiitosta iha hyvää. Harjottelua annosruokien parissa on jäljellä enää 13päivää, mukaan lukien tämä päivä. Mut sisältyy tohon määrään 2 vapaata! :--)
Hyvin on sujunut, n.viikon saikulla jalassa olleen palovamman takia minkä kahvi aiheutti... Ei oikee jalka tykännä työkengistä ku hiersivät ja muutenkaa kovi hyvä hautaa umpinaisis kengis ja sukka jalassa 7h päiväs.. Mut enivei, erittäin onnellinen olen, että harjottelu loppuu pian!

Sittempa siirryn juomien myynti ja tarjoilu harjoitteluun Parnell's pubiin. Sinne voiki hyvillä mielin siin mieles mennä, kun sain anniskelupassi testistä 107/110pistettä! Passihan mul on ollu jo 4vuotta, mut kävin kertaamas päivän ajan lakeja jne. Testiähä mun ei ois tarvinnu tehä, mut opettaja taivutteli kokeilemaan. Hyvä vaa ku kokeilin! :--)

Koulussa oon ollu eräkurssilla, ollaan siis laavulla tehty sapuskaa. Siit voinki tehä semmoise yhteeveto postauksen huomise jälkee, kun on viimeisen kerran sitä. 

Mitäpä omaan elämään sitte muuten..? Eipä kyl kovi kummosia. Niilon kans intouduttu kiertelee kirppiksiä ja löytyjäki on tullut. Pohdittu Niilo kans kuinka saatas kämppä piettyy kuosissa, kun pitkäst aikaa sain lattianki iha pestyä! Käsin vieläpä kun ei liina pysyny lattialastas kiinni..... Ollaa yritetty vähentää herkkujen määrää, koska herkut tekee tehtävänsä kropalle... Eipä olla enää viime vuode mitoissa :D Mut se ei mun mieltäni sumenna kuitenkaa, vaikka vähän harmittaaki oma laiskuus. Pitäs vaa saada ihteää niskasta kiinni jälleen. Mut eipä mua kukaa muu kattele ku Niilo :---)

Koitan parantaa tapani ja postailla enempi. Ideoit kyl taas alko tulvimaa aiheista... Ja saaha aiheita ehotellakki jos mieleen tuloo.

Mutta ny käyn herättää Niilon unilta ja valmistaudun mänemää töihi. Plöö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti