sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Rentouttavan hauskaa lomailua!

Ah, on kyl ollu varsin mukava loma! Tätä oli ootettu kyllä..
Mehän käytiiki tosiaa Niilon kanssa Ähtärissä eläinpuistossa kahtelee ja ihmettelee karvapalloja. Kuvat puhukoon puolestaan ja enemmänki niit ois ollu jos hyviä ois ollu! 
Pitää kyl taas ruveta kuskaa kunno kameraa mukana ku puhelime zoomi on iha kämäne..
Pitihä sitä ''bieberin'' kans ottaa fanikuva :----) kunno rouske kävi!Kiva oli kierrellä kaarella kun oltiin ensimmäiste joukossa siellä. Ajoitus lähdölle tuli hyvi kun alko tulemaan lapsiperheitä... Ärsyttää kahtella jotai ku pentulauma mölyää siinä vieressä. Minä haluan höpistä eläimille iha rauhassa! Pöllöt oli aiva ihana 8) paaaljon pöllöjä!Minä kyl nautin iha täysin rinnoin siitä, et vihdoinki päästii lähtee johoki kahestaa pitkäst aikaa. Ja Niilostaki oli kiva lähtä Ähtärii :---) Niilo onki mettämiehiä ja metikössä käyki enemmän ku minä, mut uskokaa toki, kyllä minäki metässä viihyn! Jotain yhtenäistä meissäkin ku huumori ei aina kohtaa ;) 

Ähtäristä suunnattiin Tuurin kyläkauppaan ja sieltä lähti mukaan vain yksi suklaakarkkipussi. Ei ollu oikee mitää mitä tartteiskaa ni eipä sit osanna kahtoakkaa.
Sieltäpä sitten kohti Jyväskylää Hotelli Albaan! Oikein kiva huone, näköala järvelle/lammelle kumpikos se voisi ollakkaan. :D Otettiimpa sitten pienet päikkärit siinä, ennen kuin lähettiin S&J:n luona käymään! Oli kiva nähä kavereita pitkäst aikaa, mukkaan tuli H&T ja H myös. 
(Himpa kämästä laittaa vain etunimen eka kirjain, mut oon aatellu ettei kaik ehkä haluu nimeään mun blogii) Tehtii sitte porukalla tortilloja ja oltiin vain. :)
Mehän tehtii Niilo kans rohkee veto ja käveltii hotellilta S&J:n luo! Muutenkaa ku ei oltas kävelty päivä aikana (3km lenkki Ährätis ja sit Tuuri päälle....) Joojoo ei paljoo, väkäväkä.. :D
Paluu matka käveltii toista reittiä, rantaa pitkin ja oli kyllä oikein romanttista iltakävelyä.
Ekana tosin oli pient kevennystä, kun päädyin laskemaan kyykyssä pienen jäämäen. 
Aateltii oikasta piene polu kautta rannan myötä menevään tielle, ni soliki jäinen. Niiloha tajus heti mennä toiselta puolelta mikä ei nii liukas ollu. Minä hönö menin toiselta puolelta ja halusin sittenki samalle puolelle ku Niilo. Ja hopsis päädyin huutamaan
:'' Mä meen jo! Mä meen jo!''
Alku vaikutti hyvältä mut lopussa oli pie hyppyri ni persiillenihä mä sinne mäninki.Uni maistu hyvin ja aamulla herättiin tuntia ennen herätystä. Ja eikös muuta kuin aamupalalle! Ja voi että ku oli pöytä koreena. Ja tulipaha ahettua ittesä täytee... 
Masu pyöreenä takas sänkyyn ja otettii pienet ruokaperräiset enneku lähettii sitte shoppailemaan. Tai minä en ny niinkää shoppailu, Niilo löys itellee hupparin ja t-paida..
Mentiiki sit S&J:n luo ja ootettiin J:tä töistä et päästää Viherlandiaan! Whiiiii siel pitää aina käydä kun Jyväskylässä käy. Ja kyllä se aika hurahtiki siellä ja pieni puukin läks mukaan. Niilo meinas bonsain siitä väkertää. Meit hassutti ehk enite siellä mandariini, appelsiini ja sitruuna puut. Ja pitihä sitä papukaijojaki käyä morjestaa!

Alunperinhä meijän piti olla vain yksi yö Jyväskyläs, mutta oltiikin toinen K:n luona, niin hän pääs meijä kyyillä Mikkeliin. Eipä haitannu, toisena iltana pelattii porukalla carcassonee ja empä muute suutahtana kellekkää tällä kertaa! HÄHÄÄÄ.

Perjantaina käytii Niilo porukoilla perunoit kuorii valmiiks lauantaille, kun oli Niilo mummon synttärit. Samaiselle illalle oli toisetki pippalot, mut hyvi ehittii niissäki käymään ja päädyttii kyl takasi synttäreille. Oikein hassunhauskamukava ilta oli!
Tänää kävin Me&I kutsuilla ja sitte vaa ollu Nipati kans kotosalla. Huomenna alkaakin taas arki ja harjoittelu jatkuu. Ja ny kuukaudessa pitäs saada kaik maholline tieto/taito taottua mun päähän, jotta näytöt menee huhtikuun alussa hyvin! Mun pitäs paperi hommiaki tehä asian suhtee, mut en oo täl viikol jaksana edes ajatellakkaa niitä. Enkä oo kyl halunnukkaa ajatella. Mutta niis ei kauaa nokka tuhise, toivottavasti.

Ihanaisen viikon päätteeksi aijon ny käpertyä Niilon viekkuun kahtoo Batmanii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti