sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Mun satumaassa ei paskaa sada juuri milloinkaanNyttempä päätin vähä höpötellä semmosesta asiasta, et mikä teköö mut hyvälle mielelle, onnelliseks tai mitä positiivista vain.


I want to not only be someone who can be counted on for getting the job done but also someone who can enjoy the process of getting there.

Aina oon sanonu, että pienetkin asiat saa mut hyvälle mielelle. Esim jos Nipatti vaikka keittää mulle teetä. Tai jos tuo miulle sohvalle peiton. Ja siitä tykkään hirmusesti, kun Nipa peittelee mut nukkumaan ja varmistaa ettei varpaat kurki peito alta. :)


http://mustafaeraslansikayet.tumblr.com/post/59496499106/cay-vucudumuzu-dinlendirir  Çay Vücudumuzu Dinlendirir.


Hyvä mieli tulee siitäkin, jos joku kysyy mitä teet tänää, lähetääks johoki. Oikeestaa mikseipä siitä hyvä mieli tuliskaa? Ne ketkä on tottunutki siihen, että kysytää lähes päivittäin kuulumisia, menoja jne. ei ehkä osaa arvostaa sitä samalla tavalla kuin joku muu.
Joillekin son itsestäänselvyys, muttei minulle. Olen kyllä kakkakikkare sen suhtee ite,kun en aina ite kysele muitten kuulumisia tai mitä tehtäs jne. Pien erakko mussa silti asustaa jotenkin.

MUT EIPÄS NYT MASENNUTA! Tämän postauksen tarkoitus oli tuoda esille ne kivat jutut mitkä tekee mulle hyvän mielen.

Monet tietää, että mä en kauhiasti lapsista tykkää. Ja joidenki mielestä oon ehkä kauhea ihminen, kun esimerkiksi Hauskois kotivideoissa kun lapsille sattuu ja tapahtuu jotain, nauran niille pätkille ihan törkeesti. Saatampa jopa tokasta ''voe hölmö kakara'' tai muuta sellasta. Mut en mä oikeasti nii ilkiä ole, ehä mä tykkää et ketää sattuu. Mut jostai syystä niille pätkille mä nauran hirmusesti. Bwhahahahhaa. 

Ja monet (varsinki Niilo) on huomannut mulla vähän huononki piirteen, kun ollaan ihmiste ilmoilla. Mä katselen ihmisiä joo, niinku monet muutkin. Mutta mulla on paha tapa näyttää melkose suoraa ilmeillä mitä mieltä mistäkin olen. Jos satun näkemään jonkuu pikkulissun matalavyötäröisis farkuis stringit vilkkuen ja minitopissa mistä huomaa ettei varmas ole omat tissit vaa joko paperi tai sukkatäytteiset, ni tasan hymähdän ja silmät on lautasen kokoiset ja leuka laahaa lattiaa. Tai saatan jopa iha kunnol nauraakkin. Mut nii, taas huono piirre ehkä sekin, että nauran toiselle. Mut vahingon ilo, paras ilo? :'D


Tea Tauriaisen piiros! Aiva loistava :----D

Mitähä muuta tulee mieleen? No tokihan naurunystyröitä hellii Rillit huurussa sarja, mitä Nipatin kanssa seurataan! Kauheesti ei oo muuten tullu telkkaria kaheltua et muuta tulisi sieltä mieleen. Salkkarit aiheuttaa enemmänki harmaita hiuksia, kun myötähäpeä tunne on niin suuri. :D

Mutta musiikkihan se on, mikä mieltä nostattaa ainakin minulla varmasti! Välillä on toki hetkiä kun haluaa kuunnella rauhallista ja rentouttavaa musaa, mutta hyvä mieli siitä tulee kuitenkin. Mut kunnon nostatusta kun kaipaa tarvitaan vähä menevämpää.
Ja tähän esimerkkinä on minulla Pentatonix yhtyeen biisit, missä käytetään vain ihmisin ääntä, eikä mitään soittimia. Tässon  pari biisiä, mitkä saa varmasti kylmät väreet menemään pitkin kroppaa. On niitä muitakin, mutta nuitte linkkie kautta niitä sit löytyy lissee! 

Pentatonix - Can't Hold Us
Pentatonix - I Need Your Love

En ole kauhiasti bändien perään fanittava, vaan enemmänki biisien. Toki jollain bändillä, esim Mokomalla on moooonia biisejä mistä tykkään, mutten silti tiedä itse bändistä juurikaan mitään. Mut mul on kyl vähä huonotapa unohtaa biisien nimetki......

Mitäs vielä? No mutta hyvähän tähän on lopettaa tämmösellä:
Tulen hyvinki onnelliseksi, kun saan otettua itestäni hyvän kuvan. Itserakkautta? Mutta pitäähän sitä itseään rakastaa, jotta voi rakastaa muita! 
En ole aina hehkeimilläni, kuten ei moni muukaan. En omista siloposkia (ainakaan vielä, katotaan toukokuussa kun aknekuuri loppuu) tai helpostikäsiteltäviä hiuksia (varsinki talvella, yhtä sähköä koko pehko) en lättämasua tai kyykkypersettä. Mutta tarviikos sitä ollakkaan? Hätä keinot keksii ja kyllä, meikki ja hiustuotteet saa paljon aikaan kuten myös oikeanlainen pukeutuminen. En sullo itteäni mihkää makkarankuoriin vaan sellaisiin vaatteisiin mitkä korostaa mun parhaita puolia ja häivyttää vähä huonompia. (jos joku mun kavereista lukee tätä, voin veikata että te miettitte mun parhaan puolen olevan mun tissit.)
Mut niinhän sen pitäs mennäkki, miks pitäs puketua semmosii vaatteisiin mitkä korostaa sun vähemmä imartelevia kohtia? Meitä on monen kokosia ja näkösiä ja muotosia, mut jokasella on se kohta mitä haluaa korostaa! :)


 Dääääm mä näytän hyvältä!

Listalta voi hyvinkin puuttua jotain, mutta ne asiat on niitä, mitä ei ehkä itsekään tajua, tai non niin itsestäänselvyyksiä itelle. Ei pidä häpeillä sitä, mitkä asiat tekee sut hyvälle mielelle tai onnelliseksi. Meitä on moneen junaan ja kaikki ei tykkää kaikesta. 
Täytyy itsekin muistaa, ettei onnellisuus ja hyvä mieli ole aina helposti saatavilla, vaan välillä pitää tehdä töitäkin sen eteen. Oli se sitten työ, koulu, parisuhde tai mikä vain.

When in doubt, consult The Chart

Tällästä tänään, itelle tuli hyvä mieli kun etsiskelin näitä juttuja. Suosittelen lämpimästi muillekin! Let's be happy! Maailma potkii välillä päähän ja pistää sut maihin, mutta suuntana ei ole muu kuin ylöspäin! ( pitää iteki muistaa nämä kannustus huudot )

*reps, löysin ton otsikon vasta nyt kun sain kirjotettua jutun loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti