lauantai 11. tammikuuta 2014

Let's go get some ink!

Ja tänään oli se päivä kun hampaiset pääsivat nahallemme! Aika oli ensin loppukuusta, mutta se ei sitten sopinutkaan. Ainoa aika olikin tämä päivä. Eli valmistautumaan ehti, öö, pari päivää? En oikeestaa oo vieläkää kunnol sisäistänyt tätä asiaa että mulla ny on sitten tuo hammas tuossa käessä. :D Mut kyllä se siitä, kaduta ei ainekaa! 

Eka meinattiin siis tuonne korvan taakse ottaa, mutta tatuoija (Atte) sitten sanoi, että tehkää naisen työ ja ottakaa isompi kuva ja käteen. Vaihtoehtona oli siis tuo käsi kuitenkin. Yleensä korvan taakse otetaan siroja tatskoja, että ois näyttänä rajulta tuommone paksu reunainen kuva siellä sitten. Nii ja kaike lisäks mul ainekii hiusraja ei ois antana myöten, ni kuva ois ollu kaulalla. Jotenka tyytyväisiä olemme tähän päätökseen!

Ja ai perkule ku se taaaaaas sattu! Ja ekan kohal sanoin viel Atelle, että tähän ekaan saapi jäädä. Ja sanoi jo silloin, että nii vissi, himo tulee uusiin kuitenkin. Sitäpä se sit naureskeli, et mitäpä hää sano... :D 


Äiteen suusta ei riemun kiljahduksia kuulunut, mutta äidit on äitejä... :---)
Naureskellen kirjotin naamakirjaan, että hyvin on kasvattanut meitä kun tämmöne homma tehään. Ei kaikil sisaruksil välit oo semmoset, että suostuis samat tatskat ottaa!

Semmoista! Sittempä taas rasvailen ja huuhtelen tätä jonkuu aikaa. Mut vaivan arvoista :)

ps. Käytii tosiaa Mikkelin New Era tattoossa ottaa nää! (http://www.neweratattoo.com/)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti