sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Voihan näppy!

Suurimmalla osalla meistä niitä on ollut enempi tai vähempi. Joillakin ne on kaikonnut murkkuiän jälkeen, joillekkin ne on jäänyt. 

Minulla näppyjä on ollu enempi tai vähempi, mutta viimeisen vuoden aikana, niitä on ilmaantunut poskiinkin, missä ei teininä ollut. Varasimpa siis ihotautilääkärille ajan, missä kävin viikko sitten maanantaina. Ja onneksi ei tarvinnut paljoakaan selitellä, kun hän määräsi mulle jykevimmän akne lääkkeen! Nimeltä Isotretinoin Actavis 20mg. Mä ku pelkäsin, et saan vaa jotai naamarasvaa... Popsimpa nuit pillereit sit joka päivä/1kpl 200 päivän ajan. Jonku ajan päästä naama kyl kuulemma kukkii entistä enemmän, mutta sitten se alkaa hiipumaan. Odotan siis toukokuun 15päivää innolla! Silloin loppuu kuuri ja pitäis olla siloposki. IIH! :--)

Mulla alkoi usko loppumaan täs joku aika sitten naamani suhteen. Tuntu ettei näpyt häviä mihkää vaik mitä tekee. Sit oli pakko varata sinne yksityiselle aika. Onneksi tein sen!
Oikeastaan olen nyt tuon lääkkeen saannin jälkeen puhunut enemmän avoimesti naamastani ja näpyistäni. Ehkä siksi, koska tiedän niiden lähtevän lääkkeiden avulla. Lääkäri sano ettei mun tartte ees uskoo että se toimii, koska se toimii. Sitten sanoi myös, että jos uskot että se EI toimi, se toimii silti. :)

Otin lähtö kuvan, ja meinasin ottaa joka viikko kuvat edistymisestä. Pohdin kyllä, pitäskö mielummi joka kuukaus. Mutta eipä siitä haittaakaan ole vaik joka viikko ottaaki. 

Mä niin odotan sitä päivää, ettei tartteis läntätä naamaan kauheasti peitevoidetta jne. Odotan oikeastaan sitä enemmän, ettei tartteis käyttää edes meikkivoidetta aina! Suoraan sanoen hävettää lähtä ilman meikkiä ihmisten ilmoille. Kun menin sinne lääkäriin, odotushuoneessa vastapäätä istuva nainen tuijotti mua. Käänsi aina päätä kun nostin katseeni lehdestä. Ja kyseessä oli vielä aineki nelikymppinen nainen. Kyl otti pattii, teki mieli sanoa etteikö oo koskaa nähny näppystä naamaa häh...

Mutta olo on suht helpottunut, kun tietää naaman ja selänki paranevan. Edelleeki kyl suihkun jälkeen tokasen ''ruma akka'' ääneen. Mut sit ku ei oo näppyi nii kauhiasti/ollenkaan, ei tartte totakaan tokasta. :----D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti