torstai 14. marraskuuta 2013

PIKKUJOULUT WOOPWOOP!

Eilinen ilta/yö/aamu oli varsin ikimuistoinen! Pidettiin siis luokan pikkujoulut ja mul oli pie paniikki kutrieni kanssa. Varauduin siihen, että joudun kastelee hiukset jos kiharat ei onnistu, mutta ne onnistu! Ihme ja kumma... Ja anteeksi kuvalaatu. :cAloitimme pippalot Ravintola Hillassa, missä syötiin tooooooosi hyvää sapuskaa. Oli kaksi vaihtoehtoa pääruualle, toista en muista, mut itse valitsin kanan. Pikkusen vain kurkin ja tiirasin mitä mun lautanen pitää sisällään mut Ma ja Mi sanoivat vaa et syösyö eläkä kato. :D
Vaikka siel oliki semmosii raaka-aineita mitä en yleensä syö mielellää, ni oli hyvvee! Yllätyin.


Jälkkärinä oli kyl eerittäin kaunis annos! En oo tainnu nii upeeta annosta syyäkkää..
Ja nam nam oli sekin hyvää! Punainen jauhe on marjoja, hassun pirtsakkaa. Harmikseni en jaksanu pääruokaakaa syyä kokonaan, niin en tätäkään... Vi sitten mussutti loput. :)


Syömingin jälkeen siirryimmen toiselle puolelle Helle -baariin. Hassunhauskaalepposaavietteleväädäänsdäänsnauravaa menoo! Pullon pyöritystäki oltiin jossai välis ja muuten vain höpöteltiin. Vihdoinki pääs kunnolla juttelee ihmisille ja tutustumaan. Pariin valioyksilöön tutustuin hiukan enemmänkin, jännä mimmosia ihmisiä!
Hassuttaa kauhiasti, et joidenki ihmisten kans tulee juttuun ihaku ois tuntenu kauanki. :)

Illan jatkuessa myöhemmäksi ja lähemmäs puolta yötä osa meistä jatkoi kohti Vaakunaa. Sielläpä sitten oltiikin muutaman immeisen kans pilkkuun asti, eikä ees väsyttäny! (ihme)
Muut oli vähä ihmeissään ku biletin iha kybäl vaikken olna juona mitteen holillista. Vaa kun on syntymähumala mitäs sitä tarviais! 8D oli kyl mahtavaa, vaik tupa oli täynnä haalariväkeä. Woop woop ja sillee!

Pilkun tultua ja ulos päästyämme vippasin Vi:n ja Ti:n kotio ja kurvailin itsekin sitten kohti kotia. Kello tais olla lähemmä puol 5 enneku pääsin sänkyy asti ja herätys oli sitten 7:45. Suoraan sanoen vitutti aamulla herätä 6:45 siihen, koska luulen olevani myöhäs ja toitotin mielessäni, että pitää tehä esivalmistelut jotta annokset ehtii valmiiksi! Viimesen tunnin tarkastelin puhelinta 10-15min välein ja aina mietin et ei, ei mun viel piä nousta.......

Tuo annoksista höpäjäminen ja uneksiminen johtuu kai siitä tasokokeesta mikä oli mulla eilen. Ja se meni odotettua paremmin! Äitee tosin sanoi, että taisin olla ite ainoa, joka epäili onnistumista... Tein siis poron sisäpaistia, perunamuussia, puolukka öö.. mössöä, kastike ja vihanneksina toimi kesäkurpitsa, selleri ja pun.sipuli. 2min meni annetusta ajasta mut no..... Mieltä lämmitti eniten se, että poro oli tooodella hyvää! Ja siihen mä pyrin, ettei siitä tule mikää kuiva kökkö. Arvostelut ku kahottiin ja pisteet laskettiin sain 24+(++)/25!!!
Esillepanoa pittee harjotella ja pohtia, hätä ja kiirus kun tuli, ei sitä ehtinä enää miettiä.
Tyytyväinen olen ihteeni ja suoritukseeni! Paremmin jos ois menny oisin jo Masterchef ;)


En muistanu ottaa valmiista annoksesta kuvaa, ni otimpa ees puoliks syödystä... :D

Semmost meno meininkiä. Innolla odotan uusintaa saman porukan kans! Suunnitteilla olisi viini ilta meillä. Ja siksi meillä, jotta MINÄ voisin maistella kans viinejä. Ahistaa kauhiasti jos ois muual ja ei sais ite ajaa kotio. Ja toisaalt haluan immeiset käymää meilläki! :)

Kiitos kuittaus, minä koita nyt väähn siivota ni Niilosta on kiva tulla ees jotenkuten siistittyyn kotiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti