tiistai 12. marraskuuta 2013

Kattaus à la Nannu

Tänään harjoiteltiin koulussa koko  päivä liinotuksia, kattauksia, noutopöydän tekoa/koristelua, vatitarjoilua. 

Lyhkäisyydessään kerrottuna minulla meni kattaus pilalle siin määrin, etten saanu tehtyä niitä servettitaitoksia mitä halusin. Kangasservetit oli pesty/mankeloitu väärin, niin ne ei ollu neliöitä... Ja niin minä jälleen parahdin itkuun, kun tuskastuin ja vatitarjoilun opettelu meni minulta ohi. Opettaja tosin sanoi, että jossai yhteydes voidaan harjoitella sitä kyllä. Mutta kerrottakoon, että kyllä mua hävetti kun taas itkin. Joillekkin asioille kun ei voi mitään, niin pitää tyytyä siihen mitä on. Mun täytyy skarpata ihteeni! *läpsimistä naamalle* Toisaalta olen ylpiä siitä, että kattauksestani ei tullut moitittavaa, kaik oli just eikä melkeen! 

Ja sitten kuvia, anteheksi huono laatu, puhelimella nappasin, kun kamera jäi kotiin.


Tehtiin parin luokkalaisen kanssa noutopöytään koristelutkin. Tämä kuva oli ainoa joka oli onnistunut puhelimen kans, hmhö... Suurin osa koristeista mitä käytettiin koulussa oli minun tuomiani (partylite hommia kun tekee tulee ostettua esittelypöytään vaikka mitä härpäkettä)


Muidenkin kattauksista tuli tosi hienoja ja ideoita tuli paljon, miten voi tehä koristeluja pöytään. Ajattelin, että voisin täs kotona harjotella erilaisia servettitaitoksia ja kattauksia kahdelle hengelle. Ei meil kyl kauhiasti erilaisia astioit ole, mut voihan kaikkee muuta muutella ku astioita! Ja erityylein rakennella. 

Muuten oli kyl kiva päivä koulus ja oli kiva jutella opettajanki kans päivän päätteeksi asioista. Koulun jälkeen Niilo tuliki kaupunkiin landelta ja kodin kautta mäntiiki yhessä landelle saunomaa ja olemaan. Meinattii (ja alotettiinkin) kahtoa Hobitti leffaa mut mua rupes saunan jälkee nii paljo väsyttää et turha oli kahtoo loppuun. Oisin varmaa nukahtana. Mut oli pitkäst aikaa kiva käyä saunas :)

Semmosta, huomenna sit nähään mimmone kokki mä oon tasokokeessa. Soitellen sotaan sanoisinko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti