tiistai 8. lokakuuta 2013

Tupla tuparit!

Viime viikonloppuna mäntiin Jykylään kahille tupareille. Ennen tupareita ehittiin käymään Panda tehtaallakin ja tyhjin käsin ei päässy tietenkään lähtemään... Ilta vietettiin suurrimmaks osaks toises paikas mut porukka pysy samana. Oli kyl kivaa, ku kaveriporukka o kasassa pitkäst aikaa. Ja millo lie ollaan taas sitte kasassa iltaa viettämäs. Harvinaise kiva olikin! Kukaan ei oksentanut vaikka oli 2 eri booliakin illan aikana, omia juomia, mietoja sekä vahvoja. Ihme juttu. Minähän tapani mukaan join Mad crockia. 

Mitään yli dramaattista riitaa ei syntynyt. Taino 2 immeisel tais tulla suru puseroon ku ei päässy baariin. (oli K-22) Mut ylipäänsä riitoja ei ollut. Kävi jotain odottamatontakin! Väittelin yhen ystäväiseni kanssa ensimmäisen kerran siten, ettei tullu huudettua räyhäävästi, kiroiltua ylenpalttisesti tai ylipäänsä vääntää sitä riidaksi. En ny ala kirjottaa juttua, koska mänöö sekavaksi kuiteki. Mutta oikein ylpiä olen molemmista, ollaan molemmat kuitenkin melkose temperamenttista sorttia. 

Toiselle pariskunnalle annettiin ISO paketti talouspaperia. Toinen heistä aikoinaan sanoi, että ärsyttää syyä kanankoipia, koska wc-paperi jää helposti kiinni. Talouspaperia kehiin siis. Mutta tuli sille muutakin käyttöä illalla sitten. Limpparia kuohu yli ja levis pöyälle ja lattialle. Matollekki eksyi juomaa. Minun LAUKKUUN oli eksynyn jonkun juomaa... Nii ja tabletinki päälle tais joku kaataa vahingossa. Että kyllä, sille on käyttöä.

Myöhemmin illalla mänimme sitten baariin kahtoo bändiä nimeltä Nicole. Ei kyl kertona mulle mittää, mut mänimpä kuitenki. Baarii mentäes tuli vaan pie välikohtaus, kun portsarille ei käyny kortti. Ja kellää ei ole tietysti käteistä... Asia sit meni siihe, että minä maksoin koooooko lystin siten, että ''nostin'' baarin kassalta sen summan ja maksoin sitten. No, helmpommal päästii, kuin että kaikki oltas lähetty nostaa rahaa tms. Bändiä en kahtona kun jonku aikaa, ystävättären kanssa pelattii sit pöytäfutista. Huh ku siin hommas tuli kuuma!


 Tapani mukaan, otan alkoholittoman drinkin. Oikeen hyvän makunen ja kiva pillikin tuli mukaan! Mutta ikinä en oo maksana yli 4e alkoholittomasta drinksusta! Aiemmin on olna max. 3,5e. Jäi kyl yhteen juomaan tuona iltana.


Ilta oli ja meni ja sit painuttiiki koisimaan. Jouduttiinki jakamaan Niilon kans pitkästä aikaa 80cm levee sänky. Kyllähä myö tuoho mahuttiin, vaik totuttu leveilemään 140cm sängyssä 2vuotta. Läheisyyttä kerrakseen ;)

  

Hyvä fiilis jäi viikonlopulta ja myöskin haikea. SNIF 2 kaveri pariskuntaa jäivät sinne sitten. Te jotka tunnistatte itsenne lukekaa tämä:  MEILLE SAAPI TULLA KAHVILLE! Varmistan vielä, että palasokeriakin olisi. :---) Ja tokihan myöki kahville teelle tullaan mielellään! Pääsee samal reissul höpäjämmää ja shoppailemaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti