sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Nips Naps! Ja sinne läks

Snif! Sinne lähti miun hiuksia päälle 10cm... Mutta pakko niitä oli saada leikattua, koska latvat oli nii huonos kunnos... Muute hiukset oli ok, mut latvaa kohti ku meni ni WUMPS kauhea hamppu kasa. Ystäväiseni S leikkautti kutrini, kiitokset hänelle siis. :) Käytän tätä palvelua jatkossakin. 

Nyt on vaan vähän pulmana, miten mä laittelen hiuksiani? Letistä tulee kauhee lyhyt ja donitsia en saa pyöräytettyä hyvin, kun haluaa nutturan. Tai sitten vain harjoitusta ja harjoitusta.


Tokihan nyt kutrit näyttää jopa paksummilta ja terveemmiltä. Ja ei kauaa mene kun non taas entisis mitois. Pitää kyl nyt talvea varte hommata jonki sorti hoitoaine jne. Mun hiukset muuttuu niiiin sähkösiks, etten halua pitää niitä mielellään auki edes... 

  

Näytän jotenki tätimäiseltä, kun entisii kuvii vertas mis oli pitkät kutrit. Mut toisaalta en kyl näytä. Totuttelua totuttelua...

Ps. Mulle pitäs ens viikol tulla uuet rillit! Sain äitipuolelta Nissenille 75e lahjakortin niin pitihän se tietty käyttää :) optikollaki kävin niin oikealta puolelta näkö huonontunut -0,25. Ei juuri mitään, mut Niiloki huomas ku telkkaria katottu, että siristän silmiä. Innolla ootan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti