sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kuha höpäjän jotain

Heissul vei! Eipä ole tullu taaskaa tänne kirjoteltua. Korjataan siis asia.

Ei ole paljoo kyllä nyt tapahtuna. Koulussa on tullu oltua ja kiinnostavaa on ollu! Ollaa harjoiteltu lautasten kantamista (4 menee ku vettä vaa hahaa..... : D) ja tietysti niiden korjaamista pois jne. Eipä menny yhtään lautasta rikki! Opettaja rikko vain yhden ;)
Tässä kuva mun hiaaaanosta kattauksesta. Arvosanaksi tuli 10- , haarukat oli pari mm vinos ja jälkkäri aterimet myös himpa vinos. HIH! :) Pöytäliina ny oli mikä oli, mut elkää sitä kahtoko... En saanu itse valita sitä.

On kyllä ollu kivaa olla koulussa. Saanu tutustuu uusii ihmisiin ja on kyl ollu hauskaa tunneilla. Hassua sekin, että mä letkauttelen jottai siellä ni ihmiset nauraa. Eli mitä?! Nauraako ihmiset vihdoinki mun jutuille? Yksiki sano et mä osaan hyvi sanoa joihinki väleihi. Joko mun huumori on parantunut tai nää ihmiset ymmärtää sitä. No, enivei, hyvä mieli silti!


Nää kuvat ny o oottana koneelle pääsyä jonki aikaa. Pyysin Nipattia ottaa miust kuvia, mut osasinko olla sit kuvattavana? No en... Ei tullu semmosia mitä halusin, koska en osannu itse olla. Kyl son helpompaa itse ottaa kuvat itselaukaisemisella. 

En nyt osaa sanoa mitä muuta höpäjäisin.. Tulevas postaukses sit muita juttuja.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti