tiistai 8. lokakuuta 2013

Koiravahti, vuf vuf!

 Heepsan taas pitkäs aikaa! Vai pitäisikö sanoa Hyvää iltaa arvon lukijan pienen tauon jälkeen. Ollaan koulus ny käyty par päivää perusjuttui palveluun liittyen ja yleisesti käytökseen jne. Ja harvoimpa sitä tulee sanottua mihinkää toivotukseen ekana tuota ''hyvää''. 

Mutta kirjottelempa muuta tähä alkuun! Tulimpa siis tänne Juvalle Elmon seuraks, kun porukat läks kaveri pariskunnan kans viiko lomalle. Huristelempa täältä sitten tän viiko paketti autolla joka päivä Mikkeliin. Taino ei onneks tarvi perjantaina, kun on etäpäivä ja vkl ei oo menoja. Eiku valehtelin hoppista perjantaina pitää mennä Mikkelii pitää Partylite kutsut. :--D

Hassun hauskaa olikin, kun maanantaina lähin pakulla huristelee kouluun. Autossa ootti tämmöne muistilappu:


 Anteeksi huono kuvalaatu, mut pääjuttu tulee selville kuiteki. On se hyvä, et äitee o kirjottana tarkasti jutut. Sama ku takassa on kiinni lappu mis lukee isomma: MUISTA AVATA PELTI! En oo kyl tulia laittana viel, sisälämpöö päälle 24 ni ei iha viel tarvia.

Jännitin kyl kauhiasti pakulla ajamista, kerran oon keskustas aiemmi ajana sillä. Mut nyt piti hiekkatielläki ja miu tuurillaha oli liikennettä ja piti osata väistää siten ettei ojaan menny... Vielä ku ei osaa oikein hahmottaa auton kokoa, että kui paljo tilaa se tarviaa. Mut tänää kun hain postista paketin, parkkeerasin 2 auton väliin! Siinäpä sit olin hetke aikaa sormi suussa, että mitekäs pääsen tästä pois ilman, että kolhin mitään. Sentti sentiltä siitä sitten...


Nyt kun viikon tääl landella on, ni iha kiva olla yksinään. Toki Elmo tääl, mut siis ilman muit immeisiä. Ja täs tapaukses ilman Niiloa. Höpöteltiiki siitä, et kui jees on olla viikko yksinään molempien. Kyl se on tosi asia, että tarvii välillä omaa rauhaa. Vaikka kui lutumussukkahanipöönaminameja ollaankaan. Mut huomasimpaha et vaikea oli saada nukutuks ku toine ei tuhise vieres. Elmo kyl mäyskytteli senki eestä... Mut kiva mennä taas sit kotii Nipatin luo! :--) 

Tähä välii syksysii kuvii!
Olen kyl tykästyny tuohon puhelimen kameraan. Vaikka ei sillä yhtä hyviä kuvia tule ku iha kamera kameralla. Olen kyl ollu sen suhtee laiskal pääl....


Elmo tuli morjestamaan kun koneella näpyttelin. Kuvan otto hetkestä myöhemmin herra päättikin heittäytyä varsin kuspiäks. Hää halus ulos ja päästinkin. Ja kappas kummaa hämpä alkaa riekkumaan ku mikäki ja säntäilee mettään ja minä availen ääntäni tietysti siinä. Alkanu tulemaa pimeetä ja siin vaihees en todellaaa halua et yks lähtee lätkimään... Nnnnoh.. Sittempa herra tulee metiköstä mut säntää iha toiselle puolen pihaa ja oikee ku näyttää siltä et haluaa vittuilla. Joteki arvasin, että koittaa jossain välis rajoja. Mutta päätimpä mennä vaa ovelle ja pitää ovea auki ja odottaa et säntää sisälle. Kyllähän se sieltä tuli mut eipä tuo mitää hyvää saa tänä iltana. (yleensä teetä juodes jos syön jotain annan piiiikkusen palasen, aina...) Mutta ei, ei tänään. Mokomaki möllikkä!

Ja loppuun mihinkään asiaan liittymätön kuva. Mutta pitihän mun saada näyttää tää kiva toppi! Tykkään hirmusesti enkä maksana ku 7e tästä 8)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti