torstai 19. syyskuuta 2013

Shoppa shoppa!

Tänään mulle tuli tunne, että piti päästä törsäämään. Kuulostaa pahalta, mutta empä mä sitten oikee osannu, taaskaan. Mun piti hommata uusii meikkisiveltimiä, onneks muistinkin ne ostaa. Ostin samalla uuen naamapuhistus aineenki. Nii ja se ripsiväri! Mulla oli s-ryhmään lahjakortti, niin nyt tuli sekin sitte käytettyä. :) 

Vaikka oon käynyt vaatetusartesaani koulun ja vaatteist tiijänki jottain jne. olen iha avuton uusie trendie ja muotijuttujen kanssa... Seuraan eri blogien, muitte nettisivuje ja lehtie kautta muotia. Mä pidän siitä ja ihailen ihmsiten pukeutumis tyylejä. Vaan miksen minä osaa itte pukeutua?! Tähän ikään mennes olen käynyt läpi eri kausia. Ylä-asteella oli pienen hetken manga kausi (voi luoja, olin säälittävä silloin, tienny siitäkää mitää) , sitten oli piiiitkän aikaa rockpunkgootti kausi. Voisin joskus penkoa muistitikut ja cd:t lävite ja näyttää mun eri tyylit. :--D
Sitten oli semmonen boring kausi. Pitkähihaisena toimi vain ja ainoastaan hupparit. Neuleita tai pitkähihaisia trikoopaitoja en omistanut. Olin suorastaan seinäkukkanen. Pikkuhiljaa ostin sitten erilaisia vaatteita ja korujakin (en ole aina tykännyt käyttää mitään helyjä). 

No, nyt ollaan sit siinä pisteessä, että joo näytän mielestäni paremmalta ku muutama vuos sitte. Ja joo, voi olla että näytän samalta kuin moni muukin. Mutta se, että oon naisellisempi ja tykkään laittautua, jotenkin edes... Mulla on haaveita eri vaatteista, mutta empä ole sitten ostanu, koska päättelen ettei ne mulle sovi. MUTTA ostimpa tänään löysähkön neuleen vasten omia aatoksiani. Olen siis ajatellut että löysis vaatteis näytän vaa norsulta. Käyttäähän moni muuki mun kokonen ihminen löysiä vaatteita, mutteivat näytä norsuilta. Hmm? 

Tykästyin tähän neuleeseen! Ja uskalsin ostaa sen :---) Tämä siis H&M:stä.
Tän kaveriks ostin glitteristä kaulakorun.Hm hm, ehkä mä uskaltaudun ostamaan jonkiimoise collegepaidan. Tai sit en. 
Jakunki mää tahtoisin, mutta ei.. En saa aikaseksi. Alan vaa miettimää käytänkö tätä ees paljoo ja missä mää käytän jajajajaaja.... HMP! Vaikeaa tämä vaatteiden osto.
Täytyy alkaa pohtimaan tätä asiaa enemmänkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti