perjantai 20. syyskuuta 2013

Se joka ilmoja pidättelee...

Nytpä kirjotellaanki semmosesta aiheesta, mistä en keskustele Niilon kans. Luonnollista asiaa, jota jokainen tekee, ellei ole Muumi. Aivan normaalia. Mutta miksi se on mulle shhh.. asia?

Ja miksi kirjotan siitä blogissani? No perkale tämä on minun blogi ja saan kirjoittaa mitä haluan! Samalla tavalla naamatustenki puhuisin asioista. Hm, hölömöt. Ollut vain pieni muuri tän asia suhteen muuten, mut pitäähän sekin purkaa joskus.

Asia lähti tänä päivänä ehkä siitä, kun hain salmonella näytepurkin terveyskeskuksesta sitä kulutusta varten.
Siitä tulikin Niilolle lausahdus ''kakkaa purkkiin'' hm, hauska juttu millä tavalla sen sanookin.
Mutta totaalinen repeäminen tuli siinä vaiheessa,kun katottiin Rillit huurussa sarjaa ja jossain välis oisin halunnu mennä vessaan tai edes ulos. Meillä on pieni salakieli asioista, ja tässä asiassa juttu on saanu alkunsa meiä kesän alun Lapin reissulta, kun herätin Joonan yskimään pienellä päästölläni. *REPS** No, lähdin sohvalta, mut käännyin takasin ja olin niin vaikeena, kun olla ja voi. Niilo jo kysyi pitääkö häne lähtee ajelulle. Alkoi molempia jo hihityttää ja kauhea naurun purkaus revähti, kun heittäydyn lattialle ja *pruut*. Ei hyvä päivä, kun ei oo tullu naurettua niin paljon vähään aikaan! Niilokaa ei oo aikoihi nauranu niin ulvoen. 
Naurattaa kun edes ajattelee koko asiaa. : D 

No, asia selkis, no problemo. Niilo jopa tokas että pitääkö hankkia talo missä on 2kerroksessa vessa. Mun vastaus :''se olisi unelma''. Ja taas naurua. Ei helvattu, mite tämmöne asia voi olla mulle jotenki vaikea?! : D Kyllähän jokaine tietää tälläse sanonnan:'' Kyllä naisetki kattoo pornoo ja käy paskalla'' ja ''Joka ilmoja piättelee, salaa jotain muutakin''. Ehkä olen vähän viallinen. Mutta varsinainen vitsi tästä on syntynyt minulle ja Niilolle. 

Tää on jotenki naurettavaa, ja varmasti moni ny ajattelee:'' voe helvetti kuka haluaa tietää tällästä asiaa?'' Ensinnäki, tää oli erittäin hauska juttu, ja olisi enemmänkin jos kuulisitte sen naamatusten. Mitää video postausta en kyl ala väsää, koska puhun niin turkasen nopeasti, ettei kukaan sais selvää mistään. :  D

Mut joo, toivottavasti saitte hyvät naurut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti