sunnuntai 18. elokuuta 2013

Partylite Konferenssi -13

Vietimpä viikonlopun Jyväskylässä Partylite Konferenssissa! Oliha siel hienoo taas ja sai uusia tuotteita :) Tänä vuonna en ostana ku kuvastot, 1 somiste ja kynttilöit. Jotkut kun ostaa siel monta pussillista (säkillistä) tavaraa. Uusia tuotteita kun sai, niin hyvi pääsee alkuun taas. :)

Lyhyesti selitettynä, menin päällikköni kyyillä J-kylään ja menin kaverin ja häne kämppiksie luo vkl. Tosin olin siellä koko ajan yksin :D Mutta hyvä vain, mun kamojen levittäytymistä ei ois kahtona kukaa...

Perjantaina siis oli illallinen, minne piti laittaa juhlapuku. Illan kruunas Osmos Cosmos esiintymisellään ja meno oli kova. Joillakin ehkä liiankin kova, kun kipusi lavalle kielaroimaa/kähmimää kitaristia ja basistia...... No, on varmaa tyytyväinen.
Yöllä sitten päätin olla ottamatta taksia, vaan kävelin jotai 3km kämpälle. Kyllä oli jalat kipiät illan tanssimisesta/hyppimisestä ja siitä kävelystä sitten... Onneks tajusin laittaa rakkulalaastarit!

Lauantaina oli muuten ohjelmaa, uusia tarjouksia,palkintoja jne. Illalla sit viettelin omaa aikaa vain ja tänää sunnuntaina Joneta kyyil takasi. :)


 K oli kiva, kun oli laittanu ohjelappuja pitki asuntoa :)Hankala oli saada hyvää kuvaa... Mut tämä kelvatkoon :) Mekon ostin Hersecretiltä. 
Oiva valinta!
Huono kuva, mutta kuvassa kanssani Marita, joka oli äitini päällikkö aikoinaan :) (On myös Taikalinjan Senior linjajohtaja)

Jarkko Tamminen viihdytti meitä mm. Tarja Halosena, Niinistönä, Kimi Räikkösenä, Lauri Tähkänä, Antti Tuiskuna jajaja.... :D


Päivällä meidän oma yksikkö (taikakeijut) pitivät tälläsiä siipiä :--)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti