tiistai 20. elokuuta 2013

Nannu ja Niilo 3v!

Tidinz! Niin se 3vuotta tuli täyteen talsimista Nipatin kans :)

Aamu alkoi kiireisesti (varsinkin Niilolla) hää nukku pommiin ja onneks on se auto. -olenko siis maininnut, Niilolla on auto-. Mä jatkoi köllimistä vielä par tuntia eteen päin, kunnes en sit enää jaksana sängys pyöriä. Mietin jo eilen, mitä kivaa keksisin tehä täks päiväks. Pyöräytimpä sit pätkis muffineit! Aineksia piti tosin käyä hakee kaupas ja meninki fillaril vaik illal pyysin viel Niilolta kolikoit lainaan. Ohjeen nappasin netistä, nyt vaan en muista mistä... Mut onneks tajusin tulostaa sen kaapin kätköihin. :D

Muffinien teon yritin ajoittaa siihen, että ne ovat uunituoreita, kun Nipatti tulee kotiin. Ja kyllähä ne onneks suht ajoissaan tuli valmiiks, vaik vähä aikaa joutuivat oottamaan syöjäänsä ;)Höppänä kävi ostaa kukkiaki :--------) iih!

Yhden sujautti korvani taakse :3

Illasta lähdimme käymään Amarillossa. Tarkoituksena oli käyä syömäs joku pie alkupala puokkii ja sitten jälkkärit. No, yritys hyvä kymppi, melkein vierimme ulos sieltä... Ruuan tuoksu hullaannutti meidät ni otettiimpa sit iha kunnon annokset. Bollilot ne tais olla?
Tällä kertaa muistin jopa ottaa kuvan melkein heti ennen syömistä. 


Ja kyllä oli hottii... Enkä jaksana kaikkea syödä :( Mutta ähky on vieläkin... Johtunee varmaan makuunin karkeistakin, kun käytii vuokraa Ted leffa ja ostettii karkkei 8)

Sellanen höpsötys päivä. Mitä muut tekee vuosipäivinä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti