torstai 11. heinäkuuta 2013

Ny kirjottelen semmoset asial kuin että kaksnaamasuus.

Mittee johdantoa ala kirjottelee vaan ny o pakko purkautua.

Mua niin vituttaa semmoset ihmiset, ketkä puhuu sulle iha ku hyvällekki kaverille. Sit kuiteki asia on aivan nuri peri, ei ne tykkää sust ollenkaa. Mite semmoset ihmiset jaksaa elää ittesä kans?

Kyllä, itsekin olen siihen sortunut MONET kerrat että paskaa jauhan ja olen kirjaimellisesti ollut kaksnaamanen. Mutta, empä kerro mitään yksityiskohtaisesti mitä kertoisin jollekin luotettavammalle. Plus, jos kuuntelen ja pitää vastata, en vastaa mitenkään pitkällisesti. koska ei vittu kiinnosta. 

Oon kuullu vaik mitä kivoi juttui muhun liittyen, mutta rehellisesti sanottuna, en voi kun asioille nauraa. Just senkin takia, että jos joku ei musta tykkää, niin miks pitää esittää, että ei oo mitää semmost negatiivist ajatusta mua kohtaa? Ja oikee ku pitää olla mielistelevä perseen nuolija.

Mä tulen ihmisten kanssa toimeen, vaikken kaikista niinkään tykkäis. En ketään vihaa tai suoranaisesti inhoa. Mutta kemiat ei yksinkertaisesti kohtaa, piste.  Ja vaikka kohtais, on tietynlaisia piirteitä minkä takia ei ole isoa kiinnostusta tulla niin hyvin juttuun. Kuten se mielistelevä kaksnaamasuus. Tai, että manipuloi joitakin ihmisiä. Tai, että kehuskelee vittumaisesti jotain asiaa. Tai, että anastaa toisen omaa.

Ja sit ylipäänsä sitä asiaa, minkä takia ihmiste pitää tehä itestää pellejä? Esim puhua ittesä pussiin , tai pukeutua epäimartelevasti ja sit haukkua muita kun pukeutuvat omaan kroppaansa nähen kauheasti. Sillo kandeis kattoo peiliin... Semmonenki asia: miksi pitää kommentoida toisen liikunnan harrastamista, vaikkei itse liikuta persettä hittookaa. Saatikka että hiki tulis. 

Mua itteeni vituttaa, kun en oo jaksanu liikkua tääl porukoil olles. Aikasin ku herää ja painelee menemää koko päivä puhti o pois. Yks ilta kyl vedettii 10min kahvakuula testausta ja kävin E:n kanssa lenkillä. Ja kropassa tuntuu, että tulipaha jotai tehtyä! Ja olo oli voittajal.

Että en voi olla kuin vahingoniloinen kun jotku tekee itellee hallaa. Ja en välitä hittookaa jos must aatellaa, että oon iha paska ihminen sen takia. Astukaa mun kenkiin pariks päiväks ni tajuisitte homman nimen.

Kiitos ja kumarrus, tää tyttö mänee koisimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti