torstai 11. heinäkuuta 2013

Kuvapläjäys

 En oo ehtinä paljoo tääl lymytä. Ja jos oon ehtinä, en oo nii paljo ehtinä juttui kertoilla. Jotenka ajattelin tämmöstä vallan hianoo kuvapläjäystä, mitkä on otettu mun yber hyväl puhelimen kameralla..... :D Eli laatu on mikä on, mut oleellinen kyllä näkyy!

4 ekaa kuvaa pelloilta. Niilo leikki moosesta kesän alussa ''Olo ihan vitu Mooses''.
Perunamaalla tapasin pienen sisiliskon :) Ja valkeat mansikat on ananasmansikoita! Kyl niissä on ananaksen vivahde. Hassun makusia. Ja tuo mansikka loota on siitä hyvä, koska yks meijä kerääjä järjesti mansikkansa nuin. :)


Ja sitten 4viimeistä. Paketti kuva piti ottaa talteen, laitoin Niilon puolesta paketin menemään, piti paketoida huolellisesti kun sisälsi särkyvää.. Paaaaljon pehmustetta, niin ei meinannu kannet mennä kiinni. Asia korjaantui isolla määrällä teippiä :--)

Ja itselle muistoksi: kattilapäässä perunat ämpärissä. Kävelin mäeltä kotio, niin en voinu kantaa kattilaa käes ku tuntu paskalta kantaa silleen, niin laitoimpa sitten päähän! Ja hyvi pysyi matkas :)

Kauppakärreistä kuva.. kertokoot kuva teille itse.. :D

Ja min matkalaukku! Mitehä saan kamat tuonne ängettyä? Ylipäänsä mietin miten tuota vaatetta on kertynyt tääl olles nui paljo...

Semmosta! Ja matkani jatkuu kohti keittiötä ruuan laittoon :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti