tiistai 14. toukokuuta 2013

Taaas farkut!

Käväsimpä tänää kaupungilla kaverin kans kun hää pyys. Käytii kirppiksellä ja löysin sieltä itellleni farkut! (taas) Eikä ollu hinnalla pilattu, oisivat maksanu 1e, mut olivatki sit -50%, eli maksoin 0,50e! Perskule sentäs :D Voipi olla, ettei Niilon tartte mulle ostaa niitä 70e farkkui ku tähä hintaa löyän iha passeleita.

Nää on matala vyötäröiset ja viimesimmät mitkä ostettii ekotorilta sil 0,50e hintaan on korkeempi vyötäröiset. Matala vyötäröisis ei oo muuta vikaa kuin se, että kun kyykistys, kumarrut tms, niin rekkamiehen hymy vilahtaa melkose herkästi. Hyvänä puolena se, että beba näyttää paremmalta, kuin korkee vyötäröisis. :DDHieman huono laatuset kuvat.. Köhköh... Näis housuis tosiaa on toi reikä, mut aattelin kokeilla paikata sitä. (sit kun jaksan..) Mut eipä se mua tuossa haittaakaan. 

Yllätyin kotonaki, ku tajusin: HEI nää on pillifarkut! oon tykännä enemmä leveempi lahkeisista. Mut toisaalta, en näytä pillifarkuis niin lyhkäseltä sitte. 

Tänäön illal kävinki pitkäst aikaa pitämäs partylite esittelyn. Voivoivoi kun oli vähä puuromaist menoo aluks, kun en muistana kaikkea.. Mut hyvi män :)


Semmost tänään! Seuraavat päivät meneekin siivotessa, kun vieraita tullee valmistujais kaffille perjantaina! Ja sunnuntaina :) Joka nurkka priima kuntoon siis...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti