torstai 23. toukokuuta 2013

Pikku kaupunki kierros

Tämä päivä on menny lölleröides. Mut sentään jotain, eilis ilta mul oli niin tylsää, että valitin, vinguin, äälämölösin jne. lattialla tunnin. Niilol meni jonku aikaa, että se sano et alkaa riittämään. Ite jos oisin ollu kuuntelijan roolis oisin jo räjähtänä pariki  kertaa :---D

No mutta, enisvei. Kävästii tänää viemäs moasille lämpötolpa avain ja käytii kirpparil ja muuteki pyörittii vähä kaupungil. Enne ruokakauppaan menoa käytii viel rillos yhillä ;)
Mä pyysin sen saman minkä viimeeks otin, eli joku mansikka-mango-softis drinkki. Alkoholiton tietysti. Täl kertaa se tuli sieltä kannusta ilman apua. Viimeeks baarimikon piti lusikalla kaapii se sieltä. 

Kiva välillä lähtä vaa kaupungille, vaikkei olisi niinkää mitään menoakaan siellä. Voi hyöriä ja pyöriä, eikä ole pakko mitää ostaakkaa. Haaveilla voi senkin eestä. :)


Niilo vallan rakastaa yhteiskuvien ottamista. :) Mut minkäs teet, miä tykkään räpsiä kuvia. Pitää sitä joskus alentua kuvaanki! Muutekaa meist ei sillee kuvia ole. Varsinkaa hyviä. Joko ottajas tai kuvattavis vikaa. :---D


Täräntän. Viel ois ens viikkoon asti kisa, mutta mun täytyy myöntää tappioni. Mult uupuu tavotteesta vaivanen 1cm. Mut iso asia jo, että 6cm lähtenä! Mutta Niilol taas piti lähteä 8,5cm, mutta hältäpä on lähteny tähä mennes (aamul mitattii) 11cm?! Ja tuntuu et jätkä ei oo tehnä mitää! Tosin Niilo sanoi, että miä oon tehny kyl isomma työn ku se. Mikä on kyl tottakii, äiteeki sano, että iso juttu jo miulle jos saan 5cm veke.

Mutta, en voi olla kuin ylpeä Nipatista, hyvä hyvä! :) Ja itestäni ;)

Nyt sitte pitää yrittää pitää saavutetuista linjoista kiinni! Jospa siiheki kehiteltäs joku kisa taas... Hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti