lauantai 18. toukokuuta 2013

Kaffittelua!


Vierahia kävi eilen tässä meillä min valmistujais kaffilla. En kuttuna ny ku porukat, sylikummin+perhe ja pomon+mies. Huomenna sitte tulloo ukko,ä.puoli ja v.puoli. 

Mullahan meinas pasmat mennä sekasi kaupas ku koitin ettiä jotai laktoositonta! Minä mitää löytänä... Onneks äitee löys :D 

Kummi teki pienoisen pyyntöni vuoksi tiramisu kakun OMNOMNOM! Viimeeksi söin sitä ekois valmistujaisis, eli 2vuotta sitte. Oli niin hyvvee ku muistinkiin. Kiitoksia siitä vielä ;)

Äitee oli viel tehny mustikkapiirakan ja paholaisenkakun. Meil o turha kapee pöytä ni ei oikee mahtuna antimet siihe ni piti levittäytyä keittiön tasoille. (ja hyvä että sinne ees mahtu...) 

Ja oli kivaa rupatella ja yhes vaihees kahvakuulaki alko heilumaan, ku kummi näytti liikkeitä. Samainen tätinen siis teki mulle niit treeni ohjelmia :) Tänää sit kokkeilinki paria uutta liikettä!

Mutta eniten mua himotti tietää, mitä saan porukoilta! Höppänät meni ja osti jotain vaik valmistujaislahja homma oli sovittu. Ainoa asia mitä sain tietää siitä oli se, että son oikeastaan tarpeeton, mut silti sitä voi käyttää joo. Ja son vaa semmonen ''juttu''...

Ja sieltä tuli tämä: 


Hiaaaano muumipeli! 25kpl erilaista peliä sisältää tämä ja vieläpä saan valita onko kielenä suomi vai ruotsi :D Äitee tokas et täl o hyvä harjotella ruotsin kieltä. Hohoo.. Kyllähä mä tätä tänääki pelasi vähä aikaa, äänet on vaa himpa ärsyttävät :'D

Sit sain tämmösen kiva muumi kirjanki! Ja jes, se sisältää tarinan Muumit ja suuri tuhotulva! Oon pienes mieles haaveilu sen kirjan ostamista. Sit tää sisältää pari reseptiiki ja laului jajaja :) Parit sarjakuvatki löytyy! Jeij!Nämä ruudut oli kyllä nii osuvia että.... :---)


Sit sain alkupääoman uusii juoksukenkiin! Kummi vähä torui mun nykysiä kenkiä... (aijjaij.....) Ja tänää myin mun läppärinki (6vuotta vanha, akku huono) ni sain 50e lahjakorti s-ryhmään. Ja asiakasomistaja päivät ois ny ni pitää ettii prismast tai sokkarilta kenkiä sitte. Kuha eka käyn kummin tyköne juoksentelemas ni tietää sitte mimmoset kengät tarvitsen.

Semmoista :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti