maanantai 13. toukokuuta 2013

Ajatelmia part. 52456

Tänää lähettii Nipatin kans kaupungille ja laitoin hamosen päälle. Enkä laittana legginsei tai sukkiksia alle :) Hyvin tarkeni. Ekat jäätelöpallotki syötii. Olin ottana kuvan, kunnes tajusin, että muistikortti jäi tietokoneesee.... Hmph hämp hömp.

Kesä kesä kesä... Se ei oikeestaan tarkoita mulle muuta kuin synttäreitä (jeij!), aurinkoa, mansikoita, töitä. Ainakin näin hetkellisesti ajateltuna. Muuten tulee mieleen Nipatin kalastaminen, aikaiset aamut, sadepäivät, aitta, ökkömönkiäiset. Ja vaikka sun mikä. Mut ei oikeestaa mitään jännän jännää. 

En kaipaa mitään ulkomaan matkoja, missä sais löhötä rannalla tehden itsestään rapua (väriltään). En tykkee matkustella. Suomen sisällä voi reissata, kun kotia pääsee vähintää kävelemällä. Muutenkaan ei ole himoa lähtä ulkomaille.


Mitähä ihmettä oikee höpisenkää? Mul oli joku ideaki tähä hommaan, mut sit sormet naputtelloo vaa sitä, mitä ajatuksia tulloo. Eipä se väärin ole. Kait.
Sain tänään jopa mun todistuksen! Ei voi muuta sanoa kuin heippa hei koululle, eipä tule ikävä. Vielä ois valmistujaisjuhlat koululla viimene päivä. Huoh, sitäki sit kesti sen 2vuotta. Ny oon sitte 5vuotta putkee vaan opiskellu. Jospa sitä töitä tekis täs välillä. Tai oppisopimuspaikka hakelis. Ken tietääkään mitä teen..


Joteki on vähä hakuses mitä sitä tekis. Tai muutenki tuntuu, että oon iha pihalla omast elämästäni. Mitä mä haluan? Miksen uskalla jotai asiaa tehdä? Ketkä ihmiset kuuluu mun elämään? Tuntuu jotenki, et pitäis repästä. Mutta miten, missä, milloin ja mitä? Ehkäpä kesän jälkeen sitten kun aikaa on. Vedetään tukka putkella par kuukautta.

Vaik täs on ollu jo aikaa jonni verra, ettei oo ollu koulua, tuntuu ettei omaa aikaa oo ollu oikee. En oo tehnä jotai mitä just minä tahon tehä. Tai en ainekaa muista? Muistamattomuuskin on tullut melko yleiseks asiaks nykyää mulle. En muista mitä minäki päivänä pitäis tehdä. Tai ylipäänsä mitä pitäs tehdä... Ajatukset karkailee ties minne.

Mutta mitä mä haluisin tehä? Nyt kun sitä mietiskelee, ei tuu äkkiseltää mitää mieleen. Ois kiva rakentaa jotai. Nyyräillä jossai. Ettii kaikenlaista vanhaa ja kiehtovaa. Ois kiva lähtä johonki kaupunkii vaan, missä ei oo tulna käytyä. Kävis vaik jäätelön syömäs jos ei muuta. Nyt ku oikein pohtii, niin oon miettinä sitäki, kui kiva ois lähtä johonki vaa telttailee. Välil oon autol ajaes miettiny, saiskohan tuolla, tai tuolla telttailla? Hmm... Siinäpä pohdiskeltavaa. Ehkä jonku asian voi toteuttaa.


Semmosia syntyjä syviä. Jossai ei oikee päätä tai häntää. Mut eipä mikään oikeestaa koskaan lopukkaan.

ps. kuvat viime kesältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti