torstai 25. huhtikuuta 2013

Ny möllötyttää..

Kerronpa pikku tarinan: 

Toissa yönä siis heräsin siihen, että mun sormi oli korvas. Empä siis syytä tiedä miksi niin tein. No, seuraava päivä oli huono kun korvaa koski ja sieltä tuli pienesti vertakin. Illalla soittelin ensineuvoon kysyäkseni kannattaako ny männä päivystykseen jonottelee, vai meniskö huomenna johoki vaivai.... Täl kertaa puhelimen pääs oli mukavan kuulonen nuor nainen (siltä aineki kuulosti) ja sanoi, että huomenna sitte aamusta terveyskeskukseen, tai jos kivun kans ei voi olla saa mennä päivystykseenkin, ei ne sieltä uloskaan heitä. Hassutti tuo lause kyl minua melkosesti. :--D 

No ilta oli kyl kivulias ja korva painetta täynnä. Mut en lähtenä mihkään, en jaksanu. Nukuin puolistuvas asennos sitte yöni (äiteen ohje, kitos). Yö ois muute ollu hyvä, mutta heräsin kolmen aikoihi Filin juoksupyörän ääneen..... Valvoin sitte tunnin. Mut sain ihme ja kumma nukutuksi vielä.

Kello oli soimas 7:40, ehin laittaa itelleni aamupalan ennen kuin muumit alkoi! :) Sovittii Niilon kans illal, että kävellää yhes tk:lle. Onnellisena kahtelin muumeja ja mussutin rahkaa (kyllä, minä syömäs rahkaa vaikka inohan sitä .....). Niilon sitte herättelin ja kamat kasaa ja lähettii kävelee.

Sielläpä sitten istuskelin ja oottelin vuoroani sairaanhoitajan paikkeille. Vuoroni tuli ja kipitin huoneeseen. Hää kahto miun molemmat korvat ja mitattii lämpö. Kyselikin jotain, mutta muuten se huiteli lie missä soittelemas lääkäriä ja ettimäs sitä. Ei sen puoleen valittamista, hyvä et palvelu pelaa. Oli vaa joteki hölmö olo istua siinä.

No, lääkärille pääsin ja se kahto korvat ja totes sitten, että vasemmal puolel on tulehdus. Sitten vielä kysyin, että saanko ny sitte millo uida? No viikon antibioottikuuri jotenka ei ainakaan viikkoon ja pitää vähä kahtoa miltä korva tuntuu..

Että silleempä. Eipä sitten uida. Ja tänää just ois ollu uinti päivä! Ja ny ei sitte kiinnosta mikään liikunnallinen muoto..... Mua rupes joteki nii masentaa ja vituttaa ja plööööööö.... Pohjal siihen seki ku Niilolt on lähteny 6cm nava kohalta, silt puuttuu enää 2,5cm ni se voittaa miut. :( Toki olen hyvilläni, että on päässy siihen pisteeseen, mutku KISA...

Mun tekis mieli vaa perseillä. Syyä jotai hyvää vaan ja maata sohval... Mut siitäkös sitte alkais vitutus. Mrh.. Jospa tämä ny tästä sitten iloks muuttuu. Illal ollaa meno kaverille teelle häne synttäreitte kunniaks, se on sentää kivaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti