keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

HUIS HAIS ja lipasto keveni


Päätimpä sit iha suit sait, että ny raijaan kaikki eteisen lipastossa olevat tavarat olkkarin lattialle. Niilo kahtoo tietokoneen luonta ''miiiitä mitä mitä??'', kun raijasin kamoja. Tiesin kyllä, että sitä pientä tilpehööriä on paljon, mutta en sitä, että sitä ois NIIN paljon. Jokaine pien rasia oli täynnä jotakin sälää, löysin jopa kolikoitaki! Ja kadonneita pongareita ja pinnejäkin löyty vinopino. Useesti olen kyllä kahtona lipaston lävite, mutta ny päätin, että oikeasti kaikki turha, millä mä en tee yhtään mitään, saa lähtä.


Hirmune läjä! Ja kauheesti oli rasioita myös. Osa niistäkin sai kyl sanoa heipat, urhoollisesti ne oli miua palvelleet. (olen huomannut ja ehkä moni muukin, että tykkään kauheesti erillaisista rasioista ja boxeista)


TADAA! Kuinkas kävikään. Nämä sai jäädä. Ja kyllä, rasioissa on kyllä tavaraa, mutta ei semmost turha päivästä. :D Kaikki loput, mitkä ei päässyt lipastoon takaisin joutu joko roskiin, tai sitten semmoseen boxiin, joka mänee äiteen mukana jättikirppikselle myyntiin. Nii ja tein iha erikseen semmosen korutarvike pussin äiteelle, jospa sieltä jotai löytyis hällekkin koruja varten. Kuvasta muuten puuttuu osa valokuva albumeista! Härre gyd.

On kyl kumma, mite sitä tavaraa oikeesti keertyy. (Taisin jopa viime bloggaukses asiasta mainita, mutta pädempä nyt vielä kerran...) Huomasin jopa säilyttäneeni tavaraa ylä aste ajoila. Tavaroitte hamstraus on kyl samaa ku vaatekaapin sisältö. Aina vaa miettii: joo kyl mä tätä vielä joskus käytän. Hitto pitäs kieltää tuommonen ajattelu kun kahlaa vanhoi tavaroit läpi. Jos et oo ees käyttäny saati nähny koko tavaraa puoleen vuoteen, et ehkä oikeesti tarttee sitä? No, enivei. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Itseasias lipastosta jäi jopa yks vetolaatikko tyhjäksi! HAHAA! :)

Ehtisinköhän mä huomenna vaatehuoneen kimppuun? Se onki isompi homma sitte.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti