keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ei mittee jännää, mut tartteekos sitä aina olla

Tehtiin yks päivä hampurilaisia! Omnom kui oli hyvvee. Vaikkei ehkä terveellisemmästä päästä majoneesin ja juuston takia. Oltais haluttu jauhelihapihvejä, mutta täytyi tyytyä kana piffeihin, ku toisia ei ollu koko kaupas.

Se hymyileee sulle!


Oltiin Niilon kans reippaita ja käytii Asilas taas. Pääpointtina oli oikeastaan se, että haetaan ne meijän ruuat mitä sinne jäi. Mut miä sitten intouduin tökkimään lumia katolta (lopulta Niilo ne sieltä sai...) ja MINÄ tein lumityöt. :)


Sit olin erittäin kiva ja siivoilin romuaittaa, jotta Niilo sai oman työsoppensa sinne. Oli kyl kiva nyyräillä, sieltä löyty vaikka mitä jännää! Löyty pari vanhaa, jopa toimivaa höylää Niilolle puutöihi. Kylmä vaan tuppas lopulta tulemaan kun aurinko ei sinne asti päässy paistamaan. 


Aarteita! Tykästyin hirmusesti tohon lasijuttuun, joku mitta kenties?
Vanhoja pennejäki löyty :)

Ahertelujen jälkeen syötii ja käytii saunas. Oli kiva päivä :)


ps. Kun perjantaina tultii Asilasta pois käytiin ''yksisuuntaisella Siwalla''. Nimi siitä, että väliköt siellä on just semmoset, että yks ihminen mahtuu niis kulkemaan. Ja siellä oli tuommosia pieeeeniä ostoskärryjä! Miun naurusta ei meinannu tulla loppua ku huomasin ne ja Niilo niit kuletti. Hassun hauskaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti