sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Viikonloppu menot!

Jonetta siskosein tuli meille viikonlopuks, ksoka: TÖNTÖNTÖÖN! Oli jälleen Stam1na keikan aika! Nyt jopa olin ''hullun rohkea'' enkä ottana mukaan muuta kuin puhelimen, avaimet ja visa e:n ja ajokortin. Hiuka oli orpo olo ilman laukkua, mut toisaalta vapauttavaa. Ei tarvinna sitä suojella. Hyvin huomas eron Lappeenrannan keikkaan, ei tääl Mikkelis immeiset osaa oikee revitellä. Pittiä ei olna (?), tai en ainakaan huomannut. Ja ei tuntuna ihmisii muutekaa oleva paljoo. Mut eipä tuo haitanna, ei tarvinnu olla ku sillit suolas. Lyhyesti kerrottuna minulla mäni polvi ku jostai kumman syystä olin tuuppimis kisaa jonku jätkän kans ku se siinä meijä ees riekku ja häiritsi muitaki ihmisiä. Mut ei se menoo loppu peleis haitannu. Vielki vähä hellänä polvi, mut eiköhä tuo tuosta. 

Keikan loputtua, Jonetta halus Stam1nan jaloviina julisteen. Roudarilta kysyttii saadaanko se ottaa, mut piti kysyä Vaakuna h-kunnalta sitte. Meni sitte niin, että Jonetta mäni ostaa itellee paitaa ja minä kysyin baarimikolta. Nappasin julisteen käteeni valmiiks, koska yks nainen näytti siltä, että seki oli iskeny silmänsä siihe... No, baarimikolta kysyin ja sen piti joltai muulta kysyä nappikojeellaan. Nätisti, käheällä menetetyllä äänelläni olin että: jooko kiltti? Ja hivuttaudin jo pikku hiljaa taakse päin ripsiäni räpytellen. Sainpa sen sitten. HAH! 
Sitten jäätiin kytikselle, jos näkyis joku Stam1na tyypeistä, että saatais nimmari. N. tunti ooteltiiki niin Hyrde jostain ilmaantui. Minä syöksyin kysymään nimmaria, ja piti asia toistaa, koska hä ei mittee selvää saanu käheästä äänestäni... 

Mutta nimmari saatiin! Jonetta vei tosin julistee kottiina, mie en oikee oo juliste tyyppiä :D

Mutta se siitä keikasta. Varmaa tänä vuonna tulee sekin nähtyä varmaan taas... :D

Sitten muihin aiheisiin. Kehuskelemalla voin kertoa, että sain ajaa Jonetan miehekkeen mitsulla! Iiiiiso auto minulle ja pitkä. Lava-auto nääs. Mut hyvi mäni! Perjantaina kun käytii ukolla, niin oli jo ilta ja hämärää ennenku kotio päästii. Abc:llä käytii ja sain sieltä ajaa kotio. Yhes kohas kun katulamput loppu, en saanu pitkiä päälle ja Jonetta sano et käännä sitä nuppia. kerran vaan käänsi ni PIMENI! (kyllä, ois pitänä kääntää enemmän jotta valot ois tulna) hätäpaskahalvauskiljahdus, ja valot päälle. Hyi kamala. Pieni blondikohtaus, haittaaks se? Seuraavana päivänä meniki jo paremmi ku sain ajaa Juvalta Mikkelii. C:
Lauantaina käytii siis äiteellä ja sit oli iltapäivemmäl kylän naiste kans kuntotestiä ja kahvakuulaa. Ei tosin ehitty Jonetan kans kahvakuulata, kun piti jo rientää takas Mikkelii. Enkä miä ois kyl oikee halunna kahvakuulatakkaa, oli jotenki iha töööööööt olo, polvi kipiä ja yskää jne. En kyl ymmärrä miks lomalla pitää tulla kipeeks ja sit muute ollaa terveitä. 

Illalla mäntii Niilon, Miikan ja Kaisan kans hohto keilaamaan! Kameran unohin kotio ja Nipatti  otti puhelimellaa par kuvaa, mut ne jäi sit sen puhelimeen... Märh.
Mutta! Oli kivaa, vaikkakin 2tuntia oli liikaa kädelle. Ennen keilaamista, miu piti männä Jonetan hiukset laittamaan, kun se män kaverillee ja sieltä lähtivät bilebilettää. Kiehkuroit sainkin aikaan kivasti, vaikka vaikeaa oliki toiselle tehä. Hyvä tuli, iha hyvi voisin Jonetan hääkampauksenki tehä! Yöllä sitten hain heidät kotio ja Jonetta olikii melkose hyväs hapes... : D Mut kerrakos sitä.


Tämän kurmee aterian tein Jonetalle ku hää halus jotai suolasta ja tulista. Eli jauhelihaa(sis. mausteet), kurkkusalaattia ja minun mitta puulla paljon chiliä.
Nam?


Mahti kuva, täs laittelen kanankoipia. Oli kyllä paskimpia mitä oon koskaa syöny! Eikä osa ees näyttäny koivilta.... D:Muutempa sitten näin sunnuntaina, olen tehnyt opparia joka on muutes pieniä viilauksia vailla valmis! JEIJ! Ja tein näyttösuunnitelmankin! JEIJ! Olen tosin yllättynyt, etten oo stressanna niitä paljookaa. Hmm? Ihme juttu. Mut koputetaan vielä puuta! *kopkop*
Ja myöskin myönnän: en ole liikahtana tänään ulos, muuten kuin autoin Jonetan kamojen viemisessä autoon. Hyi minua, ja tunti ois pitänä ulkona liikkua.... Toisaalta ei kyl innosta mennä ulos ku yskittää koko ajan ja määääääähhh... Mut huomenna päivä uusi. Ja toppi alkaa taas näin loman jälkeen. Plölölölölölölölö. Tämmöstä tällä kertaa!1 kommentti: