perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hyviä ja huonoja puolia

Ihan ensimmäisenä tahdon ilmoittaa varsin kivan asian: Sain opinnäytetyön valmiiksi! Tiukille meni, huomenna on opinnäytetyö messut ja se piti olla sine valmiina kansissa jne. Oisin varmasti saanu sen aikasemminki valmiiksi, mutta tekstin kanssa oli ongelmia... Heitti jostai syystä tekstin harmaaksi ja yliviivatuksi jos sen aukaisi microsoft officessa. Joku atk-tuki tyyppi oli selvittäny asiaa ja sanona opelle, että miun työssä oli joku erittäinki hankala homma.. Vanhoja muistiinpanoja päällekkäin tallennettu poistettu ja kaikkee muuta... Mutta! Se on tärkeintä, ettei sitä tarvi enää ajatella. Täyttä 3 en varmasti saa, ja en oikeestaa sitä halunnukkaan. Kuha 2 sais ni kiva ois. :) Se oli se hyvä puoli tässä blogi merkinnässä.

Hyvä juttu kans on se, että näyttösuunnitelma on valmis ja oon saanu alotettua näytöt. Eka päivä oli kyl niin musertava, olin iha täsy paska.... Eikä kyl toinekaa päivä mikää hyvä ollut, mutta läpi män kuitenki. Son kauheeta kun tietää, että on hidas ja yrittää olla huolellinen, muttei kuitenkaan ole.. Itkuhan miulle tuli sitten kuiteki.. Ahisti, hävetti, vitutti. Koitin lohduttautua sillä, ettei voi oppia TÄYSIN kaikkea 11viikon aikana sairaalassa, oikeestaa vaikeimmalla osastolla. (mitä muihin on uskominen). Kaikkee uutta kun tulee kerralla, ni en saa niitä kerralla muistiin mitenkään. Pienissä erissä se jopa onnistuiskin. Oon sen itessäni huomannut, että opin paremmin, kun saan pienis eris uutta asiaa. Nii son aina ollut. Kumpa ohjaajaki sen vaa sitte ymmärtäis, vaikka oon asiasta sanonu. Mutta, olen hyvilläni siitä, että sain jopa parista kriteeristä 3 arvosanan! Enimmäkseen tuli 2 arvosanalla ja 1 arvosanallinen. Eli keskiarvo sen 2 helposti. Ja olen tyytyväinen! Enää tältä viikolta la ja su ja ens viikko ni sit son loppu. Pittee jotai hyvvee leipoo töihi sitte.. :)

Sitten huono puoli: Yskää on olna sen 2 viikkoa. Ei yhtään kiva, ymmärtäisin sen iha hyvi, jos mulla ois flunssaaki ja se ois siint tullu. Mutta ei, en ole yhtään räkänen. Ja lämpöä ollu max 36,9. Kauheelta tuntuu, kun tulee yskän kohtauksia ja ei saa henkeä. Nytki tuntui että ois ykä tullu käymään ku yski nii paljon... :( Kauheen tarkasti kerron joo tämän, mutta skipatahan tuon voi. :D Mutta kuiteskii... Maanantaina olisi opparin esityskin ja miä olen ihka ensimmäinen joka omansa esittää. Ja tällä äänellä? Ääni meni viime viikoloppuna iha tyysti yhes vaiheessa. Ny on ees pikkuse parempaa päi.. Mut köhisen ku mikäki vanha eukko.

Ostin sitten muitten suosituksesta Mustanparran yskänlääkettä. Son tuijuimpaa tavaraa mitä apteekista saa ilman reseptiä. Jotenka pakkoha se on sitte kokkeilla. Ja voin sanoa, että mikään viinakaan ei ole olna näi pahaa! HYH! Mutta auttaa kyllä, hetken. Ääni kirkastuu heti ku tätä ottaa, mutta son vain hetkellistä. En oo kyl ottana tätä ku sen 3annosta vasta, että katotaa oisko tästä tehoa sitte enemmän ku sitä ottaa par päivää. Katsellaan tilannetta..Kuva netistä, en jaksana ottaa kuvaa ite 

Sitten vähä avautumista muuten. Ennen en välittänyt, etten liikkunut. Nyt taas, kun on tätä köhää ja muuteki paska olo, suorastaan ärsyttää, kun ei voi hikipääs tehä mitään! Kävellä voisi joo, mutta siinäki miulle tuppaa tulla hiki.. Ja sitte taas onko iloa kävellä 10min, jottei hiki puske. Ja muuteki nii veto pois.. Niiloki sano et ymmärrettävää, olet kipeä. Mutta on kyllä kovin ahistavaa.. Tätä menoa en voita Niiloa! Tai sitten täytyy pittee taukoo siihe asti rankimmista treeneistä, että on taas voimissaan ja jatkaa iha kunnolla. Mie piän huolen, että voitan.. Itseasias täytyy kehaista! 1cm on lähtenyt navan kohalta ja 0,5cm pepusta! Voittaja fiilis, voittaja fiilis. :) Muttei innostuta liikaa, mitä vain voi käydä. Mutta ei maalailla piruja seinille kuiteskaa.

No, huomenna messuille. Ja vois varmaa aamulla koittaa soitella terveyskeskukseen ja koittaa saada lääkärille aikaa. Eli mustaapartaa naamarii ja unosille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti