torstai 31. tammikuuta 2013

Päivitys pläjäys

Eipä oo tulna päiviteltyä blogia. En voi väitttää, että ois olna muka kiireitä. Ainaha aitä ehtii koneella istua. No, mutta, mietitääs mitä kaikkee on sattuna ja tapahtuna.

Työssäoppimis jakso on sujuna hyvin, vaikka välillä tunnen itteni tyhmäks. Aina ei voi muistaa mikä sana meinas mitäki jne.. Mut onnistumisiakin on olna :)
Oon saanu olla TURB (virtsarakon höyläys) toimenpitees mukana. Olin siis vain kahtomassa, mitäpä minä oisin osanna tehä :D Tosin,sain ottaa imujuttuvehkeestä saksipihti homman pois :D Olipas hyvää ammattisanaston käyttöä.
Vielä on mooooonta päivää jäljellä topista, 17.3 loppuu vasta. Katsellaan mitä viel sattuu eteen :)

Tuntuupa ny rasittavalta kirjottaa, hidasta. Jaa miksi? Tulipa täs hankittua Samsung Galaxy tab2. Viattomasti menimme Niilon kans kauppaan, kun meilt kysyttii halutaako osallistua arvontaan jne. No, lopulta tämä nuor setä kyseli mein tietokoneesta ja läppäristäa ja ehotti tablettia. Ja kuinkas sitten kävikään? TÖNTÖNTÖÖN! Olin myyty. Oivoi. Mutta, tuudittaudun rauhaan sen turvin, että tää vehje plus netti jne. ei maksa kun 23e/kk 24kk ajan. Ehkäpä täst riemu repee viel kunnolla jossain vaiheessa. :D Ja onneks Niilo ossoo käyttää tätä jne.... hih

Tämmönen pläjäys. Mistähä sitä ens kerral vois höpistä? Onko mitään pohdittavaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti