torstai 6. joulukuuta 2012

Luksus unipussi

 Kyllä, unipussi valmistui viime viikonloppuna! Pitkään ollut kankaat ostettuna ja suunnitteilla milloin aloitan tekemisen. Lauantaina sitten tuli vähän niinkuin hätä, kun kaveri oli laittanut taaperostaan kuvan fb:hen. Kamala paniikki, että voi ei! En ole edes alottanu unipussin tekoa ja ny jo on vaava maailmas. Okei, oisha mun pitänä tehä se jo paaaaaljon aikasemmin kun alunperin laskettu aika oli muistaakseni 11päivä. Ei vaan jotenkin tullut alotettua.. Mutta ny on valmista! :)

Päällikangas on tekoturkista, ihanan pehmeää ja sileää. Rusehtavan harmaan sävyinen. Vuori on fleeceä, lämmintä ja pehmosta. Beigen tai sanotaako iha et vaaleen ruskeen värinen.
Koristeena ja hupun ''pitona'' koristeelliset hakaset, jotka mielestäni sopii tähän kokonaisuuteen ku nenä päähän! Tästä tuli jotenkin metsähenkinen, nallemainen.. Varmaan kangas valintojen ja hakasten takia. Isohan tämä on, pituus on n. 1m leveys n. 55cm. Toiveena oli, että tätä voi käyttää ensi keväänäkin. Eli kasvu varaa kyllä on! Ehkä menee ensi talvenakin..


Hiukan eri kokoiset kuvat, mutta ei se mitään! 
Vasemmalla puolella on vetoketju :)


Hakas pareja on 3kappaletta.
Kyl oli tarkkaa puuhaa saada oikeille kohille.. : )


Kun kerroin tekeväni unipussin, moni mietti mikä ihme se on? Ei mun mielestä tää ny nii uusi asia ole.. Mutta noh.. Selitin vaan et tää o hyvä, ei tarvii erikseen peittoa, ja oikeastaan tämä pysyy päällä paremmin kuin peitto. Eipä saa laps potkittua tätä päältä pois ja herätä itkemään sitä että on kylmä. :) Toisaalta, tää sopii ehkä paremmin ulkona olemiseen vaunuissa. Päättäkööt saaja(t) miten ja missä käyttävät. :D

Tälläisen saman tapaisen unipussin näin Kaunis pieni elämä- blogissa,
http://kaunispienielama.blogspot.fi/2011/09/viikonloppu.html

Kaavojahan minulla ei ollut, eikä ohjeitakaan. Mutta viimesin ammatti mihin luin oli vaatetus artesaani, joten en ihan hakoteillä ollut kun aloin tätä tekemään. Ompelu vaiheet oli vähän hakusessa kun mietin, ettei tule liijan paksuja kohtia.. Mutta siitäkin selvisin :)

Luovutan tämän, kunhan tulevat meillä käymään kaffella ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti