torstai 8. marraskuuta 2012

Tämän päivän päivänsäde

Tämä päivä on olna iha jees päivä, yheltä kurssilta sain K3 arvosanan, jeij!
Ensimmäinen opinnäytetyö messu- kokous oli, saatiipa sekin alulle.

Mutta päivää piristi kaikkein eniten, kun sain FB:hen viestiä vanhalta tutulta :)
Kertoi, kuinka on minua muistellut. Tuli hyvä mieli! Ja ihan pittää kannustavat lauseet tänne laittaa, mitä hää sanoi: ''Käyt koulun loppuun ja näytät sille, että susta on siihen! Uskon, että sä pärjäät missä vain mitä teet! Sä oot selviytyjä!''

Se vaan on niin, että kun kuulee joltain muultakin kannustusta, kuin sellaiselta jota näät joka päivä. En siis sano, etteikö esim. Niilon kannustus merkitse mitään, päinvastoin. Son vaan kiva tietää, että joku muistaa siuakin, vaikket olisi häntä muistanutkaan samalla tavalla.
Enkä kyllä väitä, ettenkö muka muistaisi ketään vanhoi kavereit, tuttui. Itse asias aika useinkin muistelen, se voi tulla ihan vaan kaupungilla jostain mieleen. Se on sen hetken, mutta silti.

Ja tämän vallan hienon kuvan lisäsin siksi tänne, koska kyseinen tuttu muistutti siitä, kun rippileireillä itse olin leiriläinen ja isosena, piirsin vieraskirjaan kaikki ihmiset ketä siellä oli.
Tällä piirustustyylillä siis immeisiä piirtelin. 

Tämä kyseinen kuva on vuodelta 2007, olin silloin 15-vuotias. Tämä oli kyllä niin ajankohtainen silloin, olin just semmonen kapina-angsti-teini, joka saattoikin kulkea moottorisaha takataskussaan ja ei olisi pelännyt käyttää sitä! Piirsin koko ylä-asteen ajan tällaisella tyylillä ja mulla onkin yks laatikko täynnä sen ajan piirroksia. Niitä on hupaisa kahtella ja muistella, mitä olen just silloin aatellut.
Nyt en ole vähään aikaan piirrellytkään, voisi sitäkin taitoa harjoittaa taas ettei ruostuisi. :)Sillon mulla olikii oranssit hiukset! 


Jos kyseinen päivänsäteeni blogiani lukaisee, kiitosterveiset hänelle! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti