lauantai 24. marraskuuta 2012

Pienten haaveiden toteutuksia ja ihanuuksia


Oompas mä ollut nyt laiska ihminen, kun en ole kirjotellut tänne. Mutta noh, ei ny kovin paljon ihmeellisyyksia ole tapahtunukkaan. PAITSI: Niilo oli aivan ihana ja oli ostana mulle tämmösen toooooosi vanhan Singer ompelukoneen! Koristeeksihan tämä tuli ja oon tämmösestä haaveillu! Osaapa mies olla hassunhauskahemmottelija :--)
Kivaa kun pieniä haaveita välillä toteutuu, aivan yllättäen! Pitää Nipalta vähän tiedustella mitäs sen haaveet oikee on, josko mä osaisin jonkun niistä toteuttaa. Tai tiijän mä jottain, puusorvin se ny vastikään hankki, niin siihen se tarviaa vaikka mitä! Onneks joulu on tuloillaan, pukin konttiin saattaapi jotain tarpeellista sujahtaakin :)Asiasta hiukan kukkaruukkuun, ei kovin paljon. Mun on pitäny tehä jo kaaaaauan mun kaverin vaavalle unipussia.. Ei ole tosin vielä putkahtanut maailmaan, mutta hyvähän se olisi olla valmiina. Yks ilta kyllä yritin pähkäillä miten mä sen oikeen ompelen... Onneks entinen ompelumaikka vähä neuvo asiassa kun kysäisin. :) Saas nähä saanko sitä ny aloteltua täs lähi päivinä...

Huomenna lähenkii Juvalle ja oon siellä pari päivää Elmon kans. Ja väsäillää sunnuntai päivä äiteenkaan kransseja ja muuta myynti kamaa. Anttolassa kun on joulumyyjäiset(?) ja Nipaki lähtee korujensa kanssa sinne :) Mun pitäs koittaa väsätä pannulappuja... Grääh.

Ja sitten täysin asiasta kukkaruukkuun. Tänään mänen Sannan kanssa Amarilloon syömään :) Hää täytti tiistaina 20v, wuhu! Väkersin siis kortin ja mielestäni aivan täydellisen lahjapaketin! Yleensä nimittäin saan neliöstä pallon, pallosta neliön. Mut nyt se onnistu aivan loistavasti! Sisältöä en kerrokkaan, jos Sanna vahingossakaan lukasee tätä.. :---)

 Oon hurahtanut kyllä näihin kortti askarteluihin!
Kiva väsätä näitä aatellen sen saajaa, miettii vähä mitä voikaan laittaaSannan kans ollaa tunnettu jo yli 10vuotta ja reippaasti. Päiväkodista lähtien. Oltii vähä ku paita ja peppu sillon. Kaikkee hölmöö keksittiin kyllä! Voivoi meijän äitejä kun ne sai tietää meijän touhuista :D Vaikkei kovin usein nykyjään nähä, son silti kiva aina huomata, että viime tapaaminen on kuin ois nähnä eilen. Hih :---)Kohta pitäs lähtä kaupungille Nipatin kanssa, kai sitä täytyis itestääki ihmisen näkönen saada... Innolla oottaen iltaa :)


1 kommentti: