tiistai 23. lokakuuta 2012

Mitäs tänään tehdäänkään?


Aamu alkoikin ihanalla herätyskellon äänellä.. Ja minunkin piti nousta vaikka lomalla olen. Piti heittää Niilo töihin, kun ite tarvian päivemmäl autoa.

Aamu oli ankea, en saanut teetä! Ei ollut maitoa, kun se meni eilen illalla lasangen tekoon. Siispä, kun töihin vein Nipatin, kurvasin kaupan kautta. Ja mitä tarttukaan mukaa? KOLMIOVOILEIVÄT! Miksi oi miksi lankesin? Kotona en ole syönyt leipää, öö... Varmaa jo 3kuukautee? Silti lankean tuommoiseen...Hyi minua. Onneks sentään maidonkin muistin.
Mistä aamupala on tehty? Kolmiovoileivästä ja teestä!


Tämä päivä tuo tullessaan myös sen, kun lähen äiteen kans käymään jonkuu immeisen luona, joka osaa kahtoa mun jalat ja tehä pohjalliset. Aika ajoin jalat tulloo kipiäks. Päkiässä, pottuvarpaan ja etuvarpaan välillä on semmoset kovat viivat. Tiedä sitten mikä sieltä on menny. Ehkäpä tänään selviää. Jos saan ne pohjalliset tänään, laittelen kuvat, hih.
Ja sehän meinaa sitäkin, että saan alkaa ettimään itelleni kenkiä! Wuhu :--)

Tänään pitäisi myös lukea lääkehoidon uusintaan. Ei kyllä innostas, mut pakko kai se on... Ottaa niin pattiin koko aine ja myöskin se joka sitä opettaa. Eihän ketään saa haukkua missään jne, mutta on kyllä tullu sanottua muillekkin opettajille missä mättää! Jos koko luokka on samaa mieltä asiasta, ettei tunneilta ole jäänyt mitään käteen melkeen, niin missähän vika lienee... Pitää varmaan oikeesti saada hyvä numero uusinnasta, opettajakin kun sanoi minulle näin:'' et sä parhaimmasta päästä kyl ole''. Voiko olla masentavampaa kommenttia? Eikä kyl olna rakentavaa kritiikkiä. Olisi mielummin sanonut: nyt et antanut kaikkeasi, tai että sä pystyt kyllä parempaan! Tuommoset sanat oisin mielummin halunnut kuulla. Hmh, kaipa se pittää ottaa kirja kauniiseen käteen ja alkaa lukemaan....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti