keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

vähemmän viisas sitte

No ny on viisaudehampaat poistettu! 

Aluksi kun olin hoitajan huoneessa ja hän kutsu lääkärin viel käymään siinä, olin hämmentyny, kun ei ollu mieslääkäri vaan nainen.  Kävin siis yksityisel missä oli vastas sama mieslääkäri ku keskussairaalas ja sovittiin, että hää poistaa mun hampaat. Vaan missäs soli nyt? Kuulemma tulee käymään leikkaussalis sitte. Sanoin heti, että sen kans sovittiin, että hän poistaa ne saakoot tulla sen myös tekemään. Täti häntä ehotti mulle ni en antana periks.

Sitte oliki esilääkkeiden aika ja petiin maate ja tippaa kehiin. Yhdestä lääkkeestä tuli reaktiona punottava iho naamaan ja kaulalle ja kuumotusta, kivakiva.. Toineki tippa piti laittaa ja jösses sen laitto sattu! "vittusaatanaperkelehelvettijumalauta!" tuli ku apteeki hyllyltä. 

Sit olikin aika siirtyä leikkaussalin puolelle ja muistan vaa et oli törkeen kylmä ja ottaan lätkästii joku lätkä/johto mikä seuraa unta tms. Muuta muistikuvaa ei sit ookkaan. En ees laskenu! Ja tavoite ois ollu se kymmene, mut ei sitte...

Hampaiden poisto suju vallan mainiosti, ei ongelmia vuodonkaa kanssa.

Heräämös olles mulle tuli jotain pakkoliikkeitä, iha ku yskisit selällään rajusti, päätä taoin tyynyyn. Kysyinki pöpperös miks miä nyin ja ei kukas osannu sanoa. Jotai rentouttavaa sit sain ni helpotti. Nukuin tosi pitkään, kelloo ku eka kerra kysyin soli kaks. Menin siis saliin jotain 10-11? Kauhiast oli kipui ja sain vaik mitä mömmöjä. Lopulta sit kankkuunki piikin ku suonee oli laitettu jo nii paljon. Jossai välis sain lisähappeaki, ärsyttävält tuntu happiviikset. Nukuin myöhään ja lopulta tuli huono olo ja koski edelleen. Jäin sitten yöksi.
Huvittavaa ku menin osastolle, soli sama mis olin harjoittelussa par vuot sitte. Entine ohjaaja oli vastas jopa. Iha pöhnäs olin, en muista pahemmi juttutuokioita. Ykäki tuli kylään muutaman kerran. Mut nukuin kyllä hyvin kuiteki.

Aamupalaks jäätelöö ja hedelmävaahto rahkaa. Unta palloon lisää ja 11 jälkee Niilo haki miut kotii. Apteeki kautta toki, hirmune läjä lääkkeit...

En näytä hamsterilta (vielä), suussa tuntuu ällöltä ja pakottaa toki. Mut ovatpa piru vie ny poissa!  Unohin sanoo hoitajille, että haluun hampaat talteen, mut olkoot roskikses.

Perjantaina töihin, toivottavasti sillo ei oo turvotusta. Täällä mä mussutan jäätelöä ja Niilo teki porkkanakerma sosesoppaa, törky hyvää! Kuumana en voinu syyä, mut lämpösenä meni. Eipä tästä oo ku suunta ylöspäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti