torstai 12. helmikuuta 2015

Mite mänöö?

Päivät ja viikot vieriny vinhaa vauhtia. Kohtahan mulla loppuu koulukin.
Enää 2viikoa, sitten oonkin mukamas valmis kokki papereitten perusteella!

En ole ressannut viimeistä harjoittelua yhtään. Paitsi ekaa paikkaan missä olin vain viikon ja päätin hakeutua muualle. Mutta tässä paikas missä vikaa harjottelua suoritan, on ollut mahtia! Oon huomannu, etten ole kysynyt näinä parina viikkona ollenkaan:''Mitä mä voisin nyt tehdä?''. Simppeliä hommaa kahvilassa työskentely, kun tietää mitä tekee ja milloin. 

Mut mites muuten? Harjottelun lisäks eipä oo tullu muutaku möllöteltyä kotosalla Niilon kanssa, mitä ny välillä jotai keksitää tehäkki. Viime lauantaina käytiin tyttöje kanssa Ikeassa, oli tosi kiva reissu ja pitkän kaavan mukainen! Par tuntia suuntaansa ajamista ja 8h shoppailua, hoohhoh.... :D

Cybershopista löytyi tyttöjen kauan kaipaama hevosenpää, yksisarvinen vei kuitenkin voiton ja se lähti M:n mukaan!Ikeas oli kiva kävellä rauhallisesti ja välillä istuskella ''asunnoissa'' ja ''huoneissa'' ja pohtia käytännöllisyyttä jne. 

Sit hävis V, mihin mäni? ;)


Kello oli yli kymmenen illalla ennenku kotio pääsin. Oli jalat kyllä väsyneet, mutta en valita, seura oli mahtava ja piristävä!

Ei tässä sen kummempia, viikonloppuna ystävänpäivä ja sekin menee töissä ollessa tarjoiliana häissä, illaksi toki kotiin. Saas nähä pysyykö prikka suorassa ja skumppalasit pystyssä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti