lauantai 4. lokakuuta 2014

''Ei tärkeää! Minä luulisin että se on tärkeätä!''

Tärkeää on siis muumien keräily! Mullahan on siis kasvanut tämä muumiastioiden määrä melkosesti sitten viime vuoden. Ekassa astia postauksessa oli sepostusta jo tähän muumimaniaan ja loppua ei näy! 

Taas tuli halu kuvata kaik astiat mitä tähä asti on tullu kerättyä ja kyllähä niitä on...
Mutta mikään ei kaapin perukoilla piilottele! Kaikki käytössä ja kyllä, Niilokin käyttää näitä. 


Mukit joutuu olemaan kolmella eri hyllyllä, kun eivät kaikki yhteen mahu. Ei oikeastaa painonkaa puolesta mahu. Sama kulhoilla, siirtyivät ihan kaappiin, kun astiakaapin ritilä alkoi taipumaan... 

Tosiaan viime vuonna maaliskuun aikaan (kun eka astia postaus oli) mulla oli mukeja 22, nyt 33, kulhoja 11, nyt 22, lautasia 5, nyt 16. Hups? Kahvilusikoitakin on kertynyt 6kpl lisää ja puuro lusikka, veitsi, kakkulapio ja jäätelökauha. Ja sai tuo ysäri lastenlautanen kaverikseen toisen vanhan lastenlautasen, Muumipeikko ja pyrstötähti.

Tavoitehan mulla on ollu se, et joka mukilla olisi parina kulho tai lautanen, enkä laita pahakseni vaik ois molemmat. Eipä ookkaa ilma paria kun Haisuli, uusi Muumimamma ja uusi Muumipappa. Meinasin kyl uusille Muumipeikolle ja Niiskuneidillekki kulhot hommata, nii ja Tuutikille, Tiuhti&Viuhdille kans... Hihi :)Tänään kun käytiin äiteen kans Kuopiossa Matkuksessa, toki Ikeas myös, mutta muute kauppakeskusessani bongasin Iittalan outletin! Tietooni oli kiirinyt joku ihme Iik!-ale ja Nuuskamuikkunen ja Pikku Myy kulhot/mukit oli alennuksessa. Pakkoha ne oli napata mukaan! Saatoimpa ostaa Niiskuteini jädelusikan kans. Ah, materialismionnea.


Seikkalu kannu sai kaverikseen Muutto kannun, vielä ois toivelistalla Muumimamma keltainen kannu. Kaikki aikanaan.. :)


Viimesin suurlöytö oli Perhe mukille kaveriksi tuo Perhe kulho! Monesti nähny nettikirppiksillä näitä kulhoja, ja välillä vähemmänkin. Hinnat on huidellu yleensä siellä 30-50e, vaan omani sain 25e:lla! Eikä omani ole edes kovin käytetty edes. Vaikka tää onkin poistunut tuote niin käytössä silti on. Mulla on muutenkin vähän turbobuustitehopläjäys tähän muumi hommaan. Kauppoihin tuli Hk:lta Muumimamman lihapullat (ent. mummon lihapullat) ja rasias on koodi, millä saattaa voittaa muumituotteita! No, tähän mennessä olen ostanu 6kpl lihapullarasioita ja joka kerralla voittanu: tabletti pussukka, muumipappakukkaro, 2x heijastin ja 2x -10% muumiverkkokaupassa Muumit Rivieralla tuotteista. Ei sen puolee, on ne lihapullatki hyviä.

Siirrympä nyt keittämään teetä ja pohtimaan, mistä mukista tällä kertaa juon iltateeni.

2 kommenttia:

  1. Vitsit, oon kateellinen. Itse vasta innostuneena kasassa muutama hassu muki ja purnukka. Ihania kuvia muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Penni on miljoonan alku! En tiiä onko parempi edetä hiljalleen, mutta itellä on sattunu montaki kertaa kohalle löytöjä (mm. 2 uutta muumimamma ja muumipappa lautasta kirppikseltä 10e/kpl toissapäivänä) ei vaan oo voinu jättää tilaisuutta käyttämättä! Joskus on kausia ettei osta mitään. :) Ja kiitos!

      Poista