perjantai 26. syyskuuta 2014

Liu'utellaampa päivitystä hiuksiin!

Kevät ja syksy tuppaa olee semmosii aikoi, milloin tulee halu uudistua ja uudistaa asioita. Itselleni vierähti päähän vaan ekana, että tehäämpä värinposto ja värjätää uusiks punaseks. Monta kertaa kun värjää punasella ni tuppaa tummumaan, eikä oo enää nii kirkas, ainakii minu mielestä. 


Ajattelin ekana, että lähteneekö mitää väriä päästä. Yllätys oli hassunhauska, kun päästä tuli oranssi! Juuri tosin oli blondi, kun oli omaa hiusväriä kasvanu jo. Olin puol päivää oranssipäisenä ja pohdin haluanko värjätä enää punaseks? 

Joku hörhö tuolla taustalla

Niilo sitte tokas että tehkää liukuvärjäys! Olin siis Jonetan luona, ei tästä iteksiää ois tulna mittää. Jonetta kiros Niilon alimpaa helvettii ku tommost ehotti. (Kyllähä se vituttaa värjäillä vaikiasti.) Niimpä sitte laitettii juuresta punaseks ja latvat jäi oranssiks.
Oikein kiva tuli! Latvoja varte ostin oranssia suoraväriä, mutta se ei oo tarpeeks hoitava hoitoaineen kanssa, niin ostin sitten oranssia pigmenttiä sisältävää hiusnaamiota. Vallan helppo värjätä sitten, kun ei latvoihin tarvii koskea.

Harvinaista se on itselle, kun oon pysyny punapäänä jo... Hmm... 1½vuotta?! Aiemmin, kun on ollu mustat hiukset, välillä on tullu ahaa elämys värjätä punasella juuri muutaman kerra. Sit kyllästyn kuukaus/alle kuukaus ja takas mustaks. Lopulta mustaväri ei pysynytkään, ni aloin värjää ruskeella ja oli raitoja ja plää.... Mut punaseen oon tykästyny jo kovin ja taitaa jäädäkki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti