tiistai 30. syyskuuta 2014

Girls night out!

Meillä oli tyttöjen kans piiitkästä aikaa tyttöje ilta! Tai oiskoha ollu iha eka kerta tämmöin ilta? Tyttöjen iltaa varten pitää toki olla mekko ja korkkarit. Korkkarit olin jo päättäny, nudet popot mitkä ostin kesällä 4e:lla kirpparilta. Mekko oli aluksi ongelma, mikään mikä kaapissa lymysi ei innostanu (saatikka imarrellu kroppaani, sattuneesta syystä oon saanut senttejä takasin viime vuodelta..) Kolusin kaikki vaatekaupat mut ei, ei napannu. Lopulta päädyin pitsiunelmaani (selkäpuoli kokonaa pitsiä). Oiva valinta loppupelissä kyllä, jostai syystä vaa päähä pinttyny et samaa mekkoo ei piä käyttää monena kertana peräkkäi.


Sopivampaa pikkulaukkua ei löytynä, mutta sopi väriepuolesta. Eikä minu tarvi olla mistää muotilehe kannesta. Nuo sormukset piti kyl hommata, mitkä jää ns. puolitiehen sormessa, vai mites se hienosti sanotaa.. sormisormukset? Oikeen kivat, vaikkaki hassuhauskat käyttää.


 V antoi pientä oppia siitä, mites laitetaa huulet.... Minä kun en huulikiiltoi tai varsinkaa huulipunaa käytä ikinä. Oha mulla huulipunia, semmosii pieniä.. V sitten auttoi huultenrajauksessa yms. Antaaha se ilmettä,mut emmää ala kuitekaa käyttää säännöllisesti huulipunaa...


V teki miulle vähä kiharaaki latvoihin, kotona oli turha laittaa ite, koska ennenku baarii oltais päästy nolis  kadonnu.. Kivalta näyttää kun on liukuvärjäyskin :)


Meillä oli kyl lystiä! Saatoin olla hiuka ilkiäki kun huijasin tylleröitä:

Olin vessas ja pälkähti mieleen, että huijaampa tääl oleva hämähäkki. ( V kammoksuu ötököit paaaljon) Ulvasen: "WOOOOHOU!" Ja tytöt o ihmeissää, et mitä huuan. Tuun vessast ja sanon siel oleva ISO hämähäkki, joka meni pesukoneen alle. V:"Ai niiku lukki?!" Minä:"Eiku iso perseine".
Reaktio tähän oli se, et son savustettava sieltä hiuslakal tai vedellä. Niimpä V ja M ryntäävät sohvalta ja V alkaa suihkuttaa käsisuihkulla vettä pesukoneen taakse alakautta. (Paniikin tunnetta leijui ilmassa) V:"Ole valmiudes tappaa, kun se tulee tuolta!" Myötäilen et tokitoki. M:"Ehkä se valuu tost ritilästä!" Minä:"Ei sil perseellä..."
Lopulta repesin nauramaan ja pakko oli sanoo asian oikea laita. Kyykistyin V:n puoleen ja kuiskasin:"Ei siel ole mitään..." V:n ilme vääntyi erittäin hämmentyneeksi ja ei uskonu ensin. :"Ootsie tosissas?!?!" Minä nauraen:"Jjoooooooo".
V on salamana ylhäältä ja se raivo, paniikki, pelko ja hämmennys kiteytyneenä näkemisen arvoiseen ilmeeseen:"HUIJASIKSIE MIUA?!?!" Jonka jälkeen V suihkuttaa vettä miun päälle ja M sai osansa siitä. M (eri M) jäi vähä paitsi, kun oli tämän aikana parvekkeella. 
Ennenku V aloitti veden suihkuttelun löin pääni avonaiseen oveen.. Paha saa palkkasa vai mites se mäni :D

Ikänä en saa ketää huijattua, ainakaa näi hyvin. Buhihhi :)

Baariinkin suuntasimme, ekas paikas karaokea (voe elämä kun jotku siel ei osannu laulaa...)
Yksikin mies lauloi Joutsenlaulun, jäljessä ja pahasti. Saatoimpa laulellakki siinä mukana niiku tytötki. No tämän miehe kaveri tuli mulle höpäjämään, että eikös häne kaverisa laulanu hyvi? Vastasin että no, jäljessä lauloi. Sit tää jatkaa, että kuitekii hyvi? Mihin jatkan, että ei, hän lauloi jäljessä. Koitti saada kaverillee laulukaveria mihi en suostunu, pyh minen laula mikrofooniin. Varsinkaa, jos joku laulaa jäljessä. Yritti myöski parittaa mua kaverillee, huonolla menestyksellä.

Toiseen paikkaan suuntasimme, jotta työt pääs tanssimaan. Itsehän en tanssi muuta ku erittäin harvoin. Siellä olo tosin alko käydä tuskalliseksi, jalkojen takia. Voe härregyd ku jalat tuli kipeeks niistä kengistä! Ja sit vielä se, et joku tulee pyytää tanssimaan ja kieltäydyn ja alkaa lirkuttelee et noin kaunis tyttö tääl iteksiää seisoo. No seisoimpa siksi, että vahin tyttöje tavaroita ja itse tyttöjäki. Minua ei haittaa yhtää jos näytän seinäruusulta, hyvännäköiseltä sellaiselta. Siihen se jätkä jäi seisomaan seuraksi sitten, kun oli itse joutunu kolmanneks pyöräks. Kävi ilmi, että opiskelee insinööriks, good for you.. Tokasin vaa että hitto ku en muista yhtää insinööri vitsiä. Vähän ajan päästä se sitte hävis siitä, hyvä vaan.

Baarin jälkeen suuntasimme M:n kanssa jatkoille V:n luokse ja höpisimme vaikka mitä maan ja taivaan välillä. Ihanata, kun on tuommosia ystäviä. Saatan vähä olla erakko luontoinen, mutta kyllä tyttöjen illat on loistavia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti