lauantai 16. elokuuta 2014

Tööööööööitä ja KALAA!

Aika taas hurahtanu viime kirjotuksen, mut eipä pahemmin ole ollut mitä kirjoitella, kun on ollut harkas koko ajan. Tää kesä on ollu aaaivan erillainen, kun vertaa edellis vuosiin. En ole ollu kotona hommissa tänä kesänä, paitsi kerta viikkoon vapailla :D Ja nyt kun on baarin puolella harjoittelussa niin aikasintaan on pitänyt mennä  klo 14 töihin. Vielä elokuun loppuun jatkuu ja sit onki jo mulla 1 viikko lomaa! Sit siirrynkin suurkeittiö jaksoon.

Mutta mitenkä mul on baaris männy? Itseni mielestä erittäin hyvin! Vaikka viskei/konjakkei/viinei en vielä osaa sepostaa ku apteekkari lääkkeitä, niin oluet menee jo jotenkute. Drinkkeiki oon saanu tehä :) Vaikka välillä on ollu hiljasta niin eise oo haitannu, saanu tehä semmosii juttui mitä kiireisinä päivinä ei ehi tekemään. Ja kun on kiire päivä, oon iha liekeissä! :D joku saattaa sanoo et oma kehu haisee, mut ny haisoo ja iha syystäki.
Virheitä oon tehny, niistä oppinu, kiitosta ja kehuja saanu niin asiakkailta kuin työkavereilta. Kyllä mä baaris voisin olla töissä jos kokin hommia ei löydy.Vaan mitäkä olen ehtinä tekemään töitte ohella? Oon ehtinä käymää Niilon kanssa kalassa pari kertaa! Yhel kerran M oli kans mukana, haluun kyl piakkoin taas kalaan..... Parilt kerralt kuvia:


 (minun on toisiks ylin ja alin (300g)!)

 

Olin laukunkantajana Niilolle, kun käytiin Valkeajärvellä. Niilo sai kirjolohen ja hyvää oli! Jake savusti sen kun käytiin Juvalla.
Jospa sitä taas intoutuis syksyn tullen kirjottelemaan tänne enemmän. Aiheittain varmaa ois helpompi mutku mitä? Katsotaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti