tiistai 6. toukokuuta 2014

Annoksia annoksia

Anteheksi kauhiasti tämmöinen parin kuukauden hiljaiselo. Ei oo tullu muistettuu kirjotella tänne. Mutta korjataampa vähä asiaa.

Mulla tosiaan loppui harjoittelu opistolla, missä tein siis oppilaille+henkilökunta sapuskaa.
Sain arvioinneista K3 ja H2! JEIJ! (arvostelu 1-3) yllätyin kolmosesta ja helpottunu siitä, ettei yhtään ykköstä tullut. Harmillista kun joutu lähtee sieltä, siellä oli mahti porukka ja muuteki nii kivaa! Ja tuli opittua paljon :)

Seuraavana vuorossa mulla olikin sitten annosruokien valmistus, jotenka suuntana ravintola.
Ajatus siitä, että minä väännän annoksia oli jotenki puistattava. Oot vääntänä 4kk isolle porukalle kerralla sapuskaa ja ny pitäs tehä piiperryksiä. No, ensimmäinen päivä koitti ja tulos oli tämä:
Kyllähän sieltä niitä annoksia sitten syntyi. Heti ekana päivänä nostin yksinäänkin niitä! Mikä taas ärsytti minua kovin.... Onneks tuli 1-2 annosta kerralla mitä piti tehä. Tämä kuva kuvastaa vallan mainiosti ensimmäisen työvuoron tuntemuksia. Mjoo, osasin tehä mitä käskettiin jne., mutta saimpa myös haistattelut, kun laitoin vahingossa keittoa lautaselle liikaa. Jopa minä menin sanattomaks siinä vaiheessa. Ajattelin kyl mielessäni, et helvetti anteeks...... 

Kirosanat lentelee päivittäin, edellises paikas erittäin harvoin. Eilen oli tappo päivä, en ehtiny tekemään kaikkea mitä piti, kun annoksia tuppas koko ajan lisää. Ja kyllä, myönnän kironneeni ihan ääneen, kun annoksia oli 6kpl kerralla mitä piti tehä. No, olivatpaha vaan 5burgeria ja yksi pitsa. Mutta silti, ARGH. Sain toki hyvää palautetta siitä, mite osasin tehä ja organisoida asiat jne. Mutta panikoimisesta tuli miinusta. Sanompa vaan, että minulla on oikeus panikoida jos pitsaan tulee heti ekana reikä mikä pitää koittaa paikata ja et meinaa saada sitä uuniikaan. Kaike lisäks siitä tuli soikea.....Plus pitää tehä kerral 3 erilajin burgeria. Joo ei vaikeaa, kun sen sitten osaa. Mutta suoriuduimpa kunnialla!Heti ekana päivänä tiesin, ettei minusta kyl tule ravintolakokkia. Ei vaan oo miu juttu.
Mutta kesäkuun loppuun annoksia sit siirryn juomien puoleen johonki baariin.

Ja nyt suuntaan kohti postia, jonka jälkeen iltavuoroon. Huomenna sitten äiteen apulaiseks heti aamusta. Jeje!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti