maanantai 17. helmikuuta 2014

Kuulumisia ja ystävänpäivää jajajajajaja!

Mite mänööööö?! No hyvi mänöö :)

Aika on kulunut harjoittelussa ja hyvi alkana sujumaan ruuanlaittokin. Katsotaan sitte loma jälkee osaanko vielä... Mut ei maalailla piruja seinille.

Käväsimpä tuossa Jonetan luona viikonloppuna pitkästä aikaa. Mitäpä muutakaan siltä reissulta pysty odottaa ku idiotismia parhaimillaan. : DD kauppareissu oli taas näkemise arvonen ( ei ehkä mein äitee mielestä). Ystäväiseni V pyysi minua tuomaan hänelle Atomin savukinkulla, kaikilla muilla mausteilla paitsi voilla. Siispä kävin hänelle semmoisen hakemassa Tiinan Tuvalta. Hämmennys oli hiano, kun ilmotin :''Hei! Tekisin tilauksen V:lle tuonne Mikkeliin kotiinkuljetuksella. Atomi savukinkulla, kaikkee muuta paitsi voita siihen.''
Hianosti käärivät folioon sen ja matka kohti vesi kielellä odottavaa V:tä saattoi alkaa.Sittempä ystävänpäivä!

Ystävänpäivänä popitin hirmusesti näitä biisejä:

Nehän sopi vallanmainiosti siihen päivään. Toki kannattaa muulloki kuunnella ;)

Itsehän kysyin Niilolta mitä hän haluaa ystävänpäivälahjaksi vastaus :'' Se että sanot mulle edellisenä päivänä ennen yst.päivää ettet tarvitse lahjaa''. No enhä mä semmosta ehtinä sanomaankaa ku toine toi kotio sydänkermaberliini munkit ja joi miun kanssa TEETÄ!
Toine ajatteli, että pitää sitä ny jottain hommata. Ja iloiseksihan minä tuommosesta tulin. Teehetki munkkien kera oli vallan mainio valinta :)
Tän vuode ystävänpäivä meni kyllä melko rennosti verrattuna muihi vuosiin.
Yleensä ollu kauhee päävaiva mite haluisin Niiloo ilahuttaa jne, mut ny käviki toiste päi. Hää ilahutti minua :)

Tosiaan lauantaina M piti ystävyyden malja pippalot ja oli kyllä tosi hauskaa!
Ehtona oli että jotain punasta/val.punasta/pinkkiä pitää olla päällä, oli se sitte sukat tai jotain. Itsehän bongasin itelleni mekon sitten. Saatampa joskus muullokin toki käyttää sitä. Jos en ni myyntiihä se mänöö ni ei jää kaappii lojumaa :D


Ensin oltii M:n luona ja oli eri pelejä/leikkejä. Mm. pantomiimia ja ilmapallon rikkomista siten ettei saa käsillä puristaa tai purra jne. Kroppaa käyttäen siis! Haasteellista tosiaan.
Sieltä siirryimme Helteelle ja lopulta Kellariin. Voi että, oli kyllä messevä meno ja hyvä porukka! Ääni tosin mäni sen illan myötä ja edelleenki vähä poissa. Johtuu tosin vähä eilisestä Suomi pelistäki, kun heräsin kolmannen erän aikana päikkäreiltä.... Pakkoha sitä oli älämölötä!

Tämä viikko meneekin koulussa juomatietouden tunneilla, ja siitäpä taijan kirjotella blogiin iha erikseen sitten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti