maanantai 24. helmikuuta 2014

Juon juon minä tyttö juon...

Viime viikko oli varsin jännä! Tulipaha kerrattua asioita alkomahooleista, mut tuli myös opittua uutta. Meillä oli siis juomatietous kurssi, mikä sisälsi teorian lisäksi viinien maistelua ja Lahden Hartwallin panimolla käynnin! 

Mitempä siis viinien maistelu meni? Ei järin hyvin. Meillä oli 1xkuohari, 2xvalkkari ja 2x punkku maisteltavana. Ja en päässy ku kuoharin ja yhe valkkarin päähän... Hyi juma ku oli pahaa! Toise valkkari kohal kykenin haistamaan ja hituse maistaa sitruunan kans......
Sit loppu, en voinu maistella/haistella enempää. 
Harjotukse puutetta joku sanoi, mut kattellaa sit vähä vanhemmal iäl..


Perjantaina suuntasimmekin sinne panimolle ja sain ajaa minibussia! (1+8).
Varsin jännää, aiemmin olin ajanu iha perus pakua pari kertaa vain, mut hyvi meni.
Mitä ny meinas tulla perään ajo mikä johtui siitä, että seurasin eessä olevaa luokkalaista. Luulin häne väistävän jotakuta, niin hän kaarsi oikealle päi. Hän väistiki meiä opettajaa ja pysähtyi sen viereen. Jotenka mikä muu mahollisuus mul oli? Ajaa jomma kumma perää vai liinat kiinni? Jälkimmäinen vaihtoehto... Onneks ei ollu liukasta!
Mutta, pientä dramatiikkaa täytyy joka reissus olla välillä. 

Sisälle kun päästiis oltiin hetki auditorios ja sitten päästiin tehdas kierrokselle. Kierrokse aikana sai juua virkokkeita nii paljo ku masu veti. Ennätys on kuulemma 6kpl 0,5 limpparia, itse join vain puoltoist pulloa. Kierroksen jälkeen menimme pubiin, missä saimme harjoitella oluen kaatamista vapaastahanasta (olikos ny oikea nimitys...) Sen tuopi sai sit juua, tosin minä kun en alkomahoolista saatikka oluesta piittaa ni män viemärii. En saanu antaa jonku muu juua :D Saatiin maistella Happy Joeta, luomu lapparia ja lime lonkeroa. Jopa minä maistoin ja ei, ei kyl uponna. En saanu ladattua baarista kuvaa mut Niilon tuliaisesta on kuva kyllä!
Saatiin kotiin viemisiksi tämmöset lootat mitkä sisältää uutta, maaliskuussa kauppoihin tulevaa Pepsi next -limpparia (4x0,5) Eli 30% vähemmä sokeria, mutta sisältää sitten steviaa, mikä taas ei sisällä energiaa. Eli jos ei halua light juomia juoda, mut vähä kahtoo mitä suuhusa laittaa ni tää o hyvä vaihtoehto ;)

Perjantaina oli sitten Suomi-Ruotsi pelikin ja sitä siirryin katsomaan V:n luokse ja M oli kans siellä. Kaupasta murkinaa mukaa ja sit kannustamaan! Peli jälkee mänin kotio, mut päädyimpä takasi neiteje luokse. Ja hauskaa oli! Pitkäst aikaa sai turista niitä näitä :)Majava kannusti kans! :D


Keskiviikkona mänin porukoil käymää, tai mänin siis Elmolle seuraks yheks yöks. Sielläpä myö kaks mölliä möllöteltii :)
Viikonloppuna mänin M:n kanssa käymään Helteellä ja sitten suuntasimme Kellariin. Tai Wilhelmiin piti ekana mennä, mut oli hito pitkät jonot.... Ei kitos. Mut oli joo iha jännä ilta. Eräskin nuorimies tuli kehumaan minulle :'' en yritä millään tavalla iskee, mut sä oot iha helveti kaunis ja upee ilmestys.. myös kaveris on!'' Vähä män mun osalt häkeltymise puolelle mut en voina sanoo ku kiitos ja et yrittämise puolelle tosiaan ois jäänykki. :D
Mut oha se hyvä kuulla et oon katseltavien listoilla vieläki, vaik varattu oonki.

(Lisäys ku unohtu eile) Äitee tosiaa muistutti, et unohin kertoa sunnuntaista! Ny voin pitää itteäni jo aikuisena! (Jonkuu verra entisee verrattuna aineki ) oli semmoset tissiliivi kutsut, en taaskaa muista sitä nimeä.. Mut pointtina se, et hommasin kunnon rintsikat ja mitkä o varmast oikeaa kokoa. En tosin hakoteilla oo ollu, mut uuttaki opin ;D hintaa oli kivasti, mut varmasti kestävämmät ja laatu muuteki parempi ku h&m:n liiveissä. Semmosta siis, toukokuussa uusiks :---)

Sittempä vain pari kuvaa muuten vain!Oon taas vaihteeks tykästyny letteihin, tai siis ainaki hollantilaisee malliin. Tänki yksilön tein yks ilta pikasesti ja woooou ku onnistu kertalaakista!

Ainii! Tää viikko onki pyhitetty LOMALLE! Sain sen sovituksi samaan aikaan ku Niilolle, niin sempä kunniaksi lähemme huomenna ajelemaan Ähtärin eläinpuistoon päin ja kävästään varmaan Tuurissakin. Sieltä sitte yöksi Jyväskylään hotelliin ja nähää kavereitaki sitten! :)
Wuhiiiiii, ei tarvii koko lomaa olla kotona! :D

Mutta, pidemmittä puheitta, pitäs olla jo koisimassa ja pakkaaminenki o puolitiessä.....

1 kommentti:

  1. Ne kutsut oli Evelace- alusvaatekutsut, netistä löytyy kuvasto jne ja huippuesittelijä olivTiina Elkharm :-D

    VastaaPoista