lauantai 25. tammikuuta 2014

Mitä kuuluu Nannulandiaan?

Huhha hei! Meno meininkii ollu ny nii hirmusesti, ettei oo koneelle asti ehtiny/jaksanu raahautua. Ja puhelin taas on nii kökkö, ettei anna kirjottaa sillä blogia.

Mutta mitäs mulle kuuluu? Eile päätty parin viikon kurssi annosruokien valmistusta koululla. Torstai kruunas kurssin mun mielestä, koska oli 12tunnin päivä (se ei ollu kiva kylläkää...) mutta illalla oli lähiruoka tapahtuma, mihin tehtiin sitten maistiaisia tiettyjen tahojen tuotteista, keitä siellä oli paikan päälläkin. Ja käytettiin villiyrttejäkin ja sen osalta Sami Tallberg kävi pitää luentoa niistä ja ohjeisti keittiössäkin meitä mitä tehään ja millekkin.
Meijä maistiaiseen mitä tein T:n kans tuli pie pala leipää, hanhenmaksapasteijaa (Hauhalan hanhifarmi) ja puolukkahilloa minkä seassa ruusunterälehtiä, mitkä blenderillä surrattiin sokeriliemen kanssa. Oli kyl jees!

Ja mitäpäs muuta, joo, hain venäjälle vaihtoon vaik en ollu kyl täysin varma lähteäkkö nyt vai syksyllä. Mutta haastattelussa kävin ja sanoin asian ääneenkin. Intoa olisi ja halua, mutta oonko nyt valmis lähtemään, vai olisiko valmiuksia kuten taitoa/tietoa enemmän syksymmällä? Sentää kehuttii sitä, että kypsää ajatella asiaa tuoltakin kantilta. Kokeeko siis olevansa valmis lähtemään näillä tiedoilla/taidoilla. Minähän se itse tiedän parhaiten. 
Kyllähän yks opettaja sanoi mulle, että mun pitää vaa uskoo itteeni. Tottahan se on, pitäs uskoa, kaikessa muussakin, kun tässä asiassa.


Mutta en ole pettynyt siihen, ettei mua valittu tällä kertaa sinne. Meijä luokalta lähtee 2jätkää edustaa. (vodka reissu kuiteki, hoho. :--D) Katotaa sykyllä! Että kyllä, voittaja fiilistä on sen takia, kun uskalsin sanoa asiasta. Tiedostin itse asian ja uskalsin myöntää sen muillekin.

Maanantaina siirrynkin taas takaisin harjotteluun. (jeij!)
Eipä muuta, kiitti ja kuittaus vai mites se män.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti