maanantai 2. joulukuuta 2013

Viini-ilta sivistyneesti(kö?)

Eipä tuossa vkl ehtinyt kirjottelemaan niin näin jälki junas sitten..

Eli meillä oli luokkalaisten kanssa varsin hiano viini-ilta viime torstaina.
Oltiin meillä, siitä syystä että jopa MINÄ voisin maistella viinejä. En tykkee olla kenenkään kuskattavana niin sekin syynä sitten. Ja oha se turvallisempaa kotona jottai alkoholipitoista ottaa, vuos siitäkin jo aikaa..

Unohdin ottaa tarjoiluista kuvat, mutta luettelempa mitä sinne tein:

-Kurkkurullia (eli toki kurkkua pitkänä siivuna jonka sisälle laitettu kana-aurinkokuivattu tomaatti-paprika-chili tuorejuusto-tahna ja coctailtikulla pysyy kasassa)
-Salaatti (kurkku-tomaatti-salaatti-feta-rypäle)
-Valkosuklaa lime- fudge (sokeri-kerma-voi-valkosuklaa-limekuori)

Sitten M toi piirakkaa sisäläen aineki parsakaalia. Tais olla vuohenjuusto kans? :D
Ja moni toi viinejä.... R tais tuua 3 pulloa jopa. Mi toi 2 ja Ma toi 2 kans. Sit tuli yksittäisiä.
Kaiken kaikkiaa meillä oli 11pulloa juotavaa ja 10 juojaa.... Oho.

Kuvasta puuttuu yksi pullo, tais olla se kuohiari mikä näkyy toises kuvassa sitten minkä ostin. Ja anteheksi huono kuva aatu......
Itse kun en viineistä tiiä mittee, lampsin alkoon ja sanoin tarviivani par pulloa. Ja hinta haarukaks idiootti sanoin 15e/pullo. Äiteeki voivotteli, että oisin saanu alta kympinkin iha hyvä pullo... Mut mistä mä tuommosia tiiän :---D Mut tuommoset löyty.

Vaan mitenkä meillä meni se ilta? No ei loppu pelis kovinkaan hyvin, ainekaa omalta osalta.
Ihmiset saapuivat lähes ajallaan, sanoin että klo 18 ollaan meillä eikä jälkeen. Käviki niin, että tytöt tuliki poikie jälkee. Oho.... :D No, alkuu otettii kuoharia, jonka tarjosin muumimukeista, hihii.. Sittempä viineihin ja punkuista lähti.. HYIIIIIIII mite pahaa voikaa olla! D:::::::
Naama irves sitä maistelin ja lipitin ja yökyökyökyöyköykyöykyökyök.
Ja lopulta se menikin niin minulla ja monella muullakin, että maistelu mäni ihan vaan lasin tyhjentämiseen. Ja siitä ei seurannu kun, mikäs muukaan, kuin huuuuumaaaaaaaala... Ja vielä piti mennä vetäsee Ti ja Ma kanssa absintti shotit... Hyijjyj...
Ja jälleen muistin miksen mää juo... Ja ny tietää muutki sen syyn. Iha kauhia olo, kauhia ihminen, ei pysty kontrolloimaa tekemisiää/sanomisiaan. Ja niin minä lopulta halailin vessanpönttöä ja muu porukka läks baariin tai kotiin. ETTÄ KIITTI VAA HEI! :---D
En ois kyl kyennykkää lähtee... Jossai vaihees heräsinki sieltä lattialta ja siirryin makkarin lattialle makaamaan. Siin välis yritin ettiä puhelinta, että oisin Niilolle soittana et tulis kotii mut empä löytänä niis olois... Sittempä Niilo löys miut sieltä lattialta nukkumast... :---)

Seuraava päivä oli aiiiiivan kamala. Piti saada ittesä ylös ja lähteä kaheksaa kouluu. Ja hyi hitto ku ei voina syyä mitää ja äitee sanoo et suolaa pitää saada. Ja mitä mä teen? Kippaan suolapurkista käelle suolaa ja mutustan siitä sitä sitten... Voiha idiootti.. : D
Päivä menikin sit matikan tunnilla nukkuessa. Ymmärtäväinen maikka oli... Tosin hää ties et edellis iltana meil oli se iltama. Mut silti :--)

Että semmosta! Jospa ens vuonna en joisi yhtään tippaa... Kerran vuotee ny on menny täs par vuotta... : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti