maanantai 23. joulukuuta 2013

JOULU(!?)

Ja niin joulu tulloo vaikkei siltä ihan tunnukkaan. Ei ole lunta maassa, möh. Mutta joululaului kuuluu kaupoissa kyllä ja kauhia hälinä joka suunnassa, ruuhkaa liikenteessä/kaupoissa.
Tänä vuonna mun joulu fiilis on ollu ja onkin vielä jossain aaaaaaivan muualla. En ole hommannut oikeastaan kun T:lle lahjan. Molemille porukoille ja appivanhemmille tekastii Niilon kans yhes pientä. K:lle hommattii pehmone paketti. Niilon kans sovittii et sille lahjana on sponssaus jousta varten. Jonetta taitaapi olla ainut mihin oon panostana ehkä hituse enemmä ku muihi. Mut empä kerrokkaa vielä mitä se on :---D

En oikeastaan tiedä miksi mulla ei oo olna tänä vuonna intoa lahjojen suhteen. Yleensä tykkään hommata kaikkee kivaa/järkevää/henkilökohtaista ihmisille. Mut ei, ei tänä vuonna.. Onko muhun iskeny Niilosyndrooma, että hitot koko joulusta D:< mrh.

Mut kyllä mä eilen sain siivottua ja laiteltua vähän joulujuttui, lopulta ne verhotkin... Niilon potkin pihalle (mäni käymää mökil ja kaveril) kun halusin höösätä iteksiäni.
Nii ja toissapäivänä Niilo toikin meille kuusen!Meil tais olla ekana yhteisenä jouluna viimeeks pieni joulukuusi. Mut yllätyin kovin kun Nipatti tän toi! Jonki sorti koristeetkin löysin piti vähä soveltaa, on joo hopeanauhaaköynnöstämitälie, punasta lahjanauhaa, kivat joulupallot joitteka sisällä o höyheniä, pätkä jouluvaloja ja tee-se-itse-tähti! Tähti siis paperia missä pieniä reikiä ja seinään kiinnitetty ledi. :--D ajaa hyvin asiansa.

Tänään vietinkin päiväni koulun myymämällä Putiikki Onnissa kassaneitinä. Koulutuspäällikkö pyys mut kaveriksee sinne, ni mikäs siinä. Oisinha voinu vastata ei, mut eipä mul lomaakaan saa niinkää olla kun työkkärin kautta koulussa on. Oli kyl iha kivaa, vaik kauhia ryysis pukkas välillä! Mut selvisin, vaik käytin viime perjantaina kassaa vajaa pari tuntia elämäni ensimmäisen kerran. Toisaalta tuo kassakoneen käyttö oli helppoo, et johtu siitäkin se sujuvuus :---D


Mutta, nyt taidan paketoida viimeset paketit kasaan (tehden pyöreestä neliön, neliöstä pallon) ja keittää teetä tai sit lämmittää glögiä! Ja kynttilät palamaan :---)


Riemukkaan rauhallista Joulua kaikille! :)


ps. muistakaa vahtia kynttilöitä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti