keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulu, antamisen ja saamisen iloa!

Hm hö, kun tuonki voi ottaa monelki taval. Mut kukin tyylillään!

Eilen käytiin Juvalla äiteen ja J:n luona joulupuurolla ja joulusaunas. Ja ennenku lähettiinkää sinne, avasin aamulla ekan paketin! (meiä perhees olna perinteenä, että aamulla saa avata yhden paketin, loput illalla) Jotenka hätäsenä hölmöläisenä avasin Niilon antaman, vaikka tiesin mitä siel on! Sit muistin, että mullahan on jemmassa se kummin antama pussukka, enkä tienny mitä siel on! Oottipa sitten iltaan... Hö!

Mutta siis, saunan jälkeen ooteltii Jonettaa, koska hänen tehtävänään oli laittaa mulle raitoja! Jonetta kävi tos viime viikol meillä, kun sillä oli jonkimoine kurssi mihi piti männä. No sen hiuksii piti luoda sitte uutta luukkia väreillä ni blondattii sitte semmoi läntti sille mikä sit sai värikseen lopulta pinkin. Nii kokeilin itelleni tehä raidan sillä blondil väril! Ja kyllähän se vaaleni kivasti, sit halusinki vähä lisää :--D Kyllähän niit raitoi tuli joo, mut toisaalta oisin halunna vieeeeeeeelä lisää. Tai ehkä vähä näkyvämmi? Mut ny mul voi olla kahdenlaista, toisel puolel kun on jakaus, ei näy raitoi ja toisel puolel jos on jakaus näkyy ne raidat. :D
Mut taitaapi ne hävitä seuraaval värjäys kerral, en osaa kuitekaa suojella niitä sitten. Mut tämmöin väliaikanen sentäs :--)
Sittempä vähä paketteihin joita jostain kumman syystä tuli, vaikken olna toivona mitään. Tai toivoin oikeestaa uutta Muutto muumisarjaa ja Niilo ostiki mulle mukin ja kulhon. :)
Suklaata tuli kuten joka joulu. Leffasarjalippu tuli yhteisenä mulle ja Niilolle, käytettiiki niit tänää kun käytii kahtoo Hobitti 2 uuestaa! Pöllö somiste, pöllö sormus, muumi emalimuki, tossut, hunajata. Ja hassunhauska lahja olikin tämmöset Muumilapaset! Hih ku ovatki kivat, en ois tajunnukkaa et tämmösiiki on. 8) Joku on näppärä sormisena tämmöset neulonu.Ja sitten niistä antamisista. Molemmille porukoille ja appivanhemmille tehtii Niilon kans suklaata mitä tehtii 2eri makua. Toisee tuli keksiä ja toiseen turkispippureita. (JOOJOO ne o turkinpippureita mutta aina sanona nuin...... :---D) Niiloo sponssaan kun ostaa uuen jousen ja Jonetan lahja taas oli vähä tarkemmi harkittu, taisinkin mainita siitä viime postaukses.

Tämmösen kortin hää sit saikin!Tekstit on Stam1nan biiseistä, hiukan muunneltuina. Mut hyvin löytyi osuvia asioita :)
Ajatus lähti siis siitä, kun Jonetta otti aiemmin syksyllä puheeksi siskotatuoinnin, että otettasko semmoset? Ja mähän tän ekan tatskan jälkeen vannoin etten enää ota. Mut siskotatuointi kuullosti hyvälle idealle ja kuullostaa just meiltä. Sit kun vähä pohdittiin millanen se olisi, päädyttiin Stam1nan hampaaseen. Se ei ehkä sen enempiä järkeilyä tarvitse, mutta itse olen vähän pohtinut sen merkitystä! Molemmat tykätään Stam1nasta ja käyty yhessä keikoilla (ja tullaan käymään), molemmilla on operoitu hammaskalustoa (vedelty hampaita irti kun ei oo mahtuna rivistöön) ja hammasta purren ollaan menty välillä tätä elämää! Mulle se kuvastaa just sitä meijän sisaruutta, periksiantamuutta, auttavaisuutta, luottamusta, hulluisuutta. Son niin meitä. Ja alkuvuodesta käydään otattamassa ne New Era tattoossa Mikkelissä. Ajatuksena on ollut, että otetaan tuonne korvan taakse. Voi olla ehkä ilkiän tuntusta, mutta kerrankos sitä!

Tällästä tänään, huomenna lähetää käymään mummolla porukoitte kans. 

Jatketaan jouluilua vielä nää pari päivää, joten rilääääx! :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti