tiistai 8. lokakuuta 2013

Rekan kyytiin mars!

Ilman mitään hienoo johdantoa, männään suoraan asiaan:

Jonetta siskosein on siis rekka-pirkko. Hää ajeli viime viikol yövuoroo Jykylä-Lpr väliä. Ajattelin et kysyn millo hää ajelee meijän läheltä, että meen vilkuttaa tienposkeen. No hämpä sai kuningasidean ja halusi minut mukaan! Minähä olin et WOOOOT? Pitäs muuteki mennä vkl Jykylään tupareille ja mis välis nukun ja ehä mä oo pakannu jajajajajajaja..... No, hää sit soitti ylemmälle taholle et onko ok, ,oliha se sitte. Ja niin minä loikkasin ekan kerran elämässäi rekan kyytiin. Ja olipa viel IIISO (iso meinaa mulle ny sitä et soli täysperä) 

Mähä olin vähä väliä paskat housus suurin piirtein. Mite semmost osaa ajaa?! Hyi kauhia, tekee jo vaikeeta ajella pakettiautolla. Mutta, onneksi mun ei tarvi osaa ajaa ku perus autoi.

Mähän en terminaaleilla saanu liikkua mihkään, vaan pysyin musta/kelta raidallisen aitauksen takana. Hyvä vaan..


Wc tauolla kerkee aina ottamaan hehkeitä kuvia! 


Jonetta kun pakkaili ja minä en siinä tietenkää voina olna apuna, niin mänin sitten koisimaan hyttiin. Ja pirulauta ku oli kylmä! Onneks sit ku lähettii sai lämmöt puhaltaa. Ja matkallahan minä simmahin. Olin siis sinä päivänä heränny aamulla klo 6 että ihmekös tuo että väsytti. 
Tietenkään en päässy kotiovelle asti, niin jäin kodin lähelle isontien laitaan varttumaan Niiloa. Hää oli hereillä ni lupas miut hakea. Myöskin siksi et miul oli edellee kylmä.. Ei ois olna kiva kävellä kotiin. Olin siis kotona joskus 3 aikaan aamuyöstä. Ehtihä siin sit nukkumaan jonku verra ennen Jykylään lähtöä. (tuparit siellä siis..)

Semmonen kokemus täl kertaa! Kyl siskokset osaa 8)

2 kommenttia: