perjantai 25. lokakuuta 2013

Mä näen mis sää viipotat

Wuhii! Tänään sain uuet rillit :) Kävin viime viikol optikol ja tuomioks tuli huikea -0,25 heikentymä oikeas silmäs, eli ei juuri mitään. Mut pitihä sitä rillit hommata ;)Iteksiäin naureskelin sitä, et ku linssit suureni ni tuntu et äo kans. (mikä ei ole kuitenkaan totta, höh) Pokat näyttää hassun hauskasti puulta. Ja pinta tuntuu myös puulta. Mut nonkii muovia. Ja väriltää violetit. Kivasti jotain jännää :)

Ekat rillithä mä sainkin, kun olin seiskalla. Sillo piti saada huomaamattomat... Niis ei ollu kehyksiä ollenkaa, vain linssit ja sangat. (harmi ku ei oo kuvaa niist tallella, ja S hävitti ne lapireissulla... :D) Käytin niitä vain tunneilla. Sit taisin alkaa käyttää enemmänki, mutta kesällä en sit käyttänä, koska pelkäsin niist jäävä rajat. En kyl pahemmi käyttänä rillei sit kasilla tai ysilltä. Seuraava etappi rillien suhteen olikin violetin väriset pokat. Silloin aloin käyttää päivittäin rillei. Ja sama meno jatkuu, en voisi olla ilma rillei! En halua mitää piilareita, näyttäisin iha oudolta... Rillit on osa imagoa ;DUh mama. Tämä kuva vuodelta 2009! Ikää siis 17v. Taisin saada nuo rillit ku amis alkoi. Ehkä sillo ku siirryttii vuodelta -08 vuodelle -09. Hius tyyliki oli tuolloin enemmä persoonallinen.

Sit oliki vuoros nuitte rillie jälkee mustat mis oli blingiiii! Näkö ei ollu huonontunu, mutta noi oli pakko saada. Äitee viel leikillää sano et otetaa noi. Mut sit rakastuinki niihi 8) Nää mul oliki pari vuotta käytös.

Anteheksi huonot kuvalaadut. Nappasin kuvat irc-galleriasta :---D Taas hiustyyli vaihtuna...

Ja kun jälleen näkö oli huonontunut, vaihtui pokat vihertäviin! Nää oli kyl ja on edelleenkin varmaa parhaimmat. Itellä ku on vihreet simmut ni sopii kivasti yhteen :) Nii ja kun pitää ny tätä punast lettii, ni siiheki sopii. Voin toki käyttää näit vielä, ei näihi ja uusii rilleihi oo paljoo eroa. Saapi vaihella :)


Ja uudet viel loppuun. Ompaha olna erilaisia rillei. Nää uusimmat onki ekat mis o vähä isompi linssi!


Semmost stooreilua. Mielipiteitä on varmasti monia, mitkä rillit mulle sopii parhaiten. Mustat oli hyvät sillon, kun oli mustat hiukset, nykyää nois liija ''kovat''. Vihreit voinki viel käyttää ja nää violetit sopii siinä missä vihreetki mun hiuste ja simmuje kans :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti