maanantai 26. elokuuta 2013

Motivaatio juhuuuuuu!

On kulunut jo kohta 3kuukautta mun ja Niilon kisan lopusta. Ja niihä siinä kävi, että Niilo veti pitemmä korren, mutta empä tullu jäljessä kovikaa paljon! Omasta tavotteesta jäi se 1cm. Ihme minu mielestä että sain noin hilkulle sen.

Nyt sitten Niilolla on tavoitteena ens keväälle saada pienempi puku päälle kaverin häihin kuin mikä menis nytten. Hyvä ja motivoiva tavoite.
Mut mites minä sitten? Kisan loputtua, valehtelematta en ole tehnyt mitään niin liikunnallista. Pari kertaa kesäl kävin lenkillä. Mut en ole heiluttanut kuulaa tai käynä juoksee tms. Tai no tänään siis menin ja yrittämiseksi jäi.... Kyllä vitutti tulla kotia ku ei vaan pystyny, vatsa ei antana juosta/hölkätä ei sitte yhtään. Uusi yritys sitten taas...

Mutta siis mulle joku tavoite. Kysyin kummilta mitä mä voisin tehdä? Mä oon ny käyttäny 27tuumasia farkkui, ennen käytin 28-29tuumasia! Mutta noi 27 tuppaa lörähtää melkose nopeasti käytös ja perse näyttää roikkuva sitten... 26tuumaset tai 36 kokoset housut mulle menee, mutta joissain housuis vähä pursottaa kuiteki... Ja en tykkee siitä. Okei, mul on ny kahet 36 kokoset housut ja non aivan luksusta roikkuviin farkkuihin! (Niilokin tykkää ku perse on siellä missä pitääkin) Kummi sit sanoi, että eka tavoite 5km 40minuuttiin. Sit katsotaan. 

Tässä kaksi kuvaa joissa on pikkase päälle 3kk ero. Vasemman puoleisessa puuttui tavoitteesta vielä 2,5cm. Ja uudemmassa, oikeanpuoleises kuvas tavoite on saavutettu ja on lähtenä n. 1,5cm vielä lisääkin. Must vaa vähä tuntuu, että lihakset o karannu kesä aikana johokin niin sen takia on lähtenä senttei lisää.


^3.5-13 otettu kuva                                                    ^13.8-13 otettu kuva

No, syitä voi olla monia. Muta sen tiijän, että haluan itelleni lättänän massun, piste. En halua pömppistä. Ja kyllä, on se hävinnyt jonku verran kun vertaa viime vuoteen. Mutta tahon sen poispoispois...

Tosi vaikea on löytää kunno motivaatio kuvaa, koska en halua olla mikään tikku, jolla ei ole lihaksia nimeksikään (äiteen mukaan siis laihaläski ihminen kuka on laiha, mutta omistaa sisäelinten ympärillä rasvaa) Onneks mulla ei semmost ollu hälyttävästi viime inbody mittaukses. Ja toiseksee en halua mitään kauheeta lihaskimppu sixpäkkiä. (suur mahottomuus tosin, koska en kuitekaan treenaa niin paljon...)

Löysin kuitekin vähän suuntaa antavaa:Huomenna ois joku urheilutapahtuma, missä voi käydä cooper testin vetämäs, kahvakuulailua ja inbody mittaus. Tais olla jottai muutakin. Mutta inbody mittaukseen olen itse menos. Mul on viime vuoden keväältä muistaakseni viimesin ja ois kiva verrata nyky tilanne siihen. Viime kerralla sain ''tuomion'' että 8kg rasvaa veke ja 5kg lihasta tilalle. 
Tähä hätää lihakset on varmaa karannu, mutta, aloitetaan sitte alusta. 

Katsotaan, huomenna Niilo vie mut porukoille ja auttelen äiteetä tekemää koruja. Pitää muistaa ottaa juoksuvermeet mukaan ni käytäs äiteekaa lenkillä.

PAKKO ALOITTAA LENKKEILY TAAS! Täytyy jättää itelleen lappuja joka paikkaan missä lukee ''mene lenkille'' ''ehdin lenkkeilä samalla kun pyykit pyörii'' ''ehdit käymään pitkän lenkin samas ajas kun istut koneella'' 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti